Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

ELÉRHETŐSÉG

1076 Bp Péterfy S. u. 7.
Telefon:+36/1 322-5221
Mobil:+36/20 261-6001
Fax: +36/1 478-0666

webaruhaz@horzrt.hu

Hétfő-péntekig: 8-16 h.
Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak


Rólunk
Fejlődés
Cégünket 1991-ben alapítottuk. Célunk az oktatási intézmények szakszerű, pontos, precíz, és udvarias kiszolgálása.
Ennek tükrében választottuk meg szlogenünket is:
'Az oktatás szolgálatában az óvodától az egyetemig.'

Az elmúlt évek során fokozatosan bővítettük választékunkat az Önök igényei szerint. Kialakítottunk egy olyan széles áruválasztékot, amely teljeskörüen kiszolgálja a bölcsődék, óvodák, iskolák igényeit. Kínálatunkban a bútorokon , berendezési tárgyakon kívül a taneszközök, fejlesztőeszközök széles skálája található meg.
A pedagógusok munkájának megkönnyítése céljából termékeinket szakmai szempontból csoportosítottuk, pontos leírással, használati utasítással láttuk el.

Minőség
A kiváló minőség iránti elkötelezettségünk töretlen. Termékeink megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek. Kizárólag nemzetközi CE minősítéssel rendelkező termékeket importálunk és forgalmazunk. 2003-ban bevezettük az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert.

Áruellátás
Jelentős raktárkészlettel rendelkezünk. A Budapesti bemutatótermen kívül webáruházukban is több ezer termék megtekinthető, kevés kivétellel azonnal megvásárolható és elvihető. A személyes vásárláson kívül webáruházunkban is megrendelheti kedvenc termékeit, de faxon vagy emailban is elküldheti. 2005 évtől területi képviselőink személyesen is felkeresik az intézményeket, és szakmai termékbemutatókkal könnyítik meg a választást.

Árak
Az intézmények számára a készpénzfizetés mellett átutalásos fizetést is lehetővé teszünk. A feltüntetett árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák.

Munkatársak
Bemutatótermeinkben dolgozó pedagógusaink, szakembereink és a cég vezetői nagy örömmel örömmel nyújtanak segítséget Önöknek hivatásuk magas szintű ellátásához. Forduljanak hozzánk bizalommal, ha a honlapon szereplő termékeinkről további információra van szükségük. Üzleteinkkel együttműködve állunk az Önök rendelkezésére pályázatokhoz szükséges árajánlatok elkészítésében.

Továbbra is szívesen fogadjuk ötleteiket, javaslataikat, várjuk kérdéseiket, hogy még hatékonyabban segítsük az Önök felelősségteljes munkáját.
Kérjük éljenek a lehetőséggel!