Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

ELÉRHETŐSÉG

1076 Bp Péterfy S. u. 7.
Telefon:+36/1 322-5221
Mobil:+36/20 261-6001
Fax: +36/1 478-0666

webaruhaz@horzrt.hu

Hétfő-péntekig: 8-16 h.
Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Cumulo - Vonalvezetés      Cumulo - Vonalvezetés

Bruttó ár: 9 030 Ft


BE 22325
Cumulo - Vonalvezetés

31x31x6 cm
24 db fakártya
24 db kartonkártya
1 db kártyatartó, 1 db lánc
Súly: 720 gSúly:

2+ Játékosok száma:
3Ajánlott korosztály: - 8Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Várható szállítási költség összesen: 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


VIDEÓ
TERMÉKLEÍRÁS
JÁTÉKSZABÁLY
A kartonkártyák mutatják meg, milyen motívumot kell a gyermeknek leképezni a lánc segítségével. A többi játékos csak a fakártyákat látja és aki előbb kitalálja, milyen képet ábrázol a lánc, megkapja a fakártyát. A játékot az nyeri, akinek a legtöbb fakártyája gyűlik össze.
Kiemelten fejleszti:
- grafomotorikát
- mintakövetést
- kézügyességet alsós kortól ( diszgráfia írászavarral küzdő gyerekek esetében csak felsőben kezdjük használni a játék nehézsége miatt, hogy ne érje kudarc csemeténket).
Az kezdi a játékot, aki a legfiatalabb. A zöld, piros illetve a sárga karton kártyák közül húz egyet, úgy hogy a többiek ne lássák, majd maga elé helyezi a láncot. A kartonkártyák mutatják meg, milyen motívumot kell a gyermeknek leképezni a lánc segítségével. A kék fa kártyákat az asztal közepére egy más mellé kell helyezni, úgy hogy a motívumok látszódjanak. A többi játékos csak a fakártyákat látja, és aki előbb megtalálja köztük a helyes motívumot, az megkapja a fakártyát. A játékot az nyeri, akinek a legtöbb fakártyája gyűlik össze a játék végére.

Egyéb javaslatok a játékhoz:
Többféle kép van: az égszínű, négyzet alakú képeket egyszemélyes játéknál használhatjuk; a hatszögletű kis színeseket pedig csoportoknál. Nehézségi fokok a következők: zöld-citrom-narancs. Mi is választhatunk, hogy sorban melyik képet mintázzák meg a gyerekek, illetve ők is választhatnak a sorban következő társuknak a felnőtt által megadott színű kártyák közül. Fokozatosan nehezítsünk. Lehet úgy is játszani, hogy minden gyerek megpróbálja ugyanazt a képet kirakni, ekkor azonban megvan a veszélye annak, hogy valamelyik gyerkőc szembesül azzal, hogy társai ügyesebbek nála. Így inkább más-más képeket adjunk az azonos nehézségi szintek közül. Ha már megy a zöld, át lehet térni a sárgákra –ez nem ugyanazon a napon fog megtörténni, mert a láncból igen bonyolult munka megformálni például szögletes vagy tárgyat ábrázoló alakzatokat.
Nagyon jó a kézmozgás finomítására, az íráskép javítására, még hetedikes-nyolcadikos korban is kihívást jelent. Vigyázzunk ezért, hogy a fokozatokat tartsuk be, s 15-20 percnél többet egyszerre ne játsszunk, ezzel a játék érdekességét és elérendő cél-jellegét is meg tudjuk tartani.

Plusz tipp: ha már nagyon ügyesek lettek a gyerekek, egy kis –egy-két perces- homokóra segítségével megadott idő alatt kell kialakítani a mintákat.ÖNNEK AJÁNLJUK   

Cumulo - Vonalvezetés
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 760 Ft

Habtenisz ütő
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 5 520 Ft

Első társasjátékom - <br> A három kismalac
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 4 060 Ft

Környezetünk - Szortírozó Puzzle
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 6 360 Ft

Mi-Micsoda? - Társasjáték
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 6 810 Ft
Akciós ár 6 140 Ft

Quercetti: Junior pötyi készlet - Dínós 48 db-os
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 5 730 Ft

Dixit 5. - Álmodozások
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 10 250 Ft
Akciós ár 3 550 Ft

Natúr építő
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 10 110 Ft