Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
A játékos lepke       KÉSZLET EREJÉIG!A játékos lepke


A játékos lepke A játékos lepke A játékos lepke A játékos lepke A játékos lepke A játékos lepke A játékos lepke A játékos lepke A játékos lepke A játékos lepke A játékos lepke A játékos lepke A játékos lepke A játékos lepke A játékos lepke A játékos lepke


Bruttó ár: 7 840 Ft

     

BE 22440
A játékos lepke

Doboz mérete: 28x20x5 cm
Tartalma:
- 4 db színes hernyó
- 8 db pillangó szárny
- 15 db virág korong
- 1 db bibe
- 1 db levél
- 5 db szín és szimbólum dobókocka
Anyaga: fa
2-4 Játékosok száma:
4Ajánlott korosztály: - 8Ez a termék van raktáron!<br>
Ez a termék van raktáron!
Ingyenes átvétel üzletünkben 1-3 napon belül.
Házhoz szállítás 1 héten belül.
Várható szállítási költség összesen: 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


TERMÉKLEÍRÁS
Hogy biztosítsák utódaik fejlődéséhez a megfelelő környezetet, a pillangók általában kedvenc növényük levelére rakják petéiket. Az illatozó virágos réten 4 kis hernyó kalandos utazásra indul, céljuk, hogy útjuk végére mindannyian gyönyörű pillangóval váljanak! Virágról virágra ugrálnak, hogy megtalálják a mező legszebb virágát. Segíts a kis hernyóknak, hogy a lehető leggyorsabban elérjenek a nagy fehér virágra, hogy ott pillangóvá válhassanak.

A játék rövid összefoglalója:
A játék a levélről indul, az öt kocka dönti el, milyen messzire haladhatnak a hernyók. A kocka színei határozzák meg, milyen színű virágokon keresztülhaladva kell eljutni a hernyóknak a célig. A nagy virágra érve, meg kell találni a megfelelő szárnypárt, hogy a kis hernyókból gyönyörű pillangó lehessen. Ezután, a pillangók visszarepülhetnek. Melyik pillangó fog elsőként visszaérni a nagy levélre?

A játék előkészítése:
Fordítsuk le, és keverjük össze mind a 15 virág korongot, virágos oldalukkal lefelé. Ezt követően, rendezzük el őket „ösvény-szerűen”, majd fordítsuk fel őket, virágos oldalukkal fölfelé. Az ösvény egyik végére helyezzük el a zöld levelet, az ösvény másik végére pedig helyezzük a nagy sárga korongot, ami a legnagyobb virágunk bibéje lesz. A pillangószárnyakat rendezzük el lefordítva a virág közepe körül, virágszirom-szerűen. Minden játékos válasszon egy hernyót, és helyezze a nagy zöld levélre. Az a játékos kezdi a játékot, akinek a legszínesebb a ruhája. A játék óramutató járásával megegyező irányba halad.

Lépések:
1, Tedd az asztalra a virág korongokat megkeverve és felfordítva.
2, Rakj ki belőlük ösvényt.
3, - Fordítsd fel a virág korongokat
- Helyezd a levelet az ösvény végére
- Helyezd a virág közepét az ösvény másik végére
- Virágszirmok: fordítsd le a lepkeszárnyakat, és helyezd el őket a sárga korong körül
- Tedd a hernyókat a kezdő mezőre
- Készítsd elő a dobókockákat

A játék menete:
A játékosok mind az 5 kockával egyszerre dobnak: a dobásból láthatják, meddig haladhat a hernyójuk. A könnyebb átláthatóság érdekében azt javasoljuk, tegyük azokhoz a virághoz a dobókockákat, melyeken végighaladhatunk. De vigyázat! A kis hernyó csak egyik virágról a másikra mászhat, és egyik színt sem hagyhatja ki. Ez azt jelenti, hogy azokon a virágokon haladhat tovább, amik közvetlenül előtte vannak, és amiknek a színe szerepel a dobásában. A virág motívum (joker) dobása esetén, bármely virág mellé betehetjük a kockát, melyen így továbbhaladhatunk.

A hernyóverseny fárasztó, ezért kellemes néha megpihenni barátok társaságában. Így egy virágot több hernyó is elfoglalhat.

Figyelem: A játék során csak a virág és a kocka színe számít, a hernyó színét nem kell figyelembe venni. Dobtál, de nincs olyan szín, se joker, ami segítene a továbbhaladásban? Próbáld meg újra! Ha másodjára sem sikerül, sajnos kimaradsz a körből, de a következő körben ismét próbálkozhatsz. Ha két hernyó ül egy virágon, amint az egyik továbbhaladt, fordítsuk le azt a virágot, hogy egy megrágott levél maradjon csak belőle. Ez a mező, a többi hernyó, vagy a visszatérő pillangó számára már nem lesz elérhető.

A pálya végén található nagy virág csak akkor válik elérhetővé, ha virág-jokert, vagy a megfelelő színkombinációt dobunk, amiben a citromsárga szín is szerepel. Ha ez sikerült, már csak meg kell találni a megfelelő szárnypárt, és csodaszép pillangóvá is változhat a hernyónk!

Ha a nagy virágra érve először nem találod meg a megfelelő szárnyakat, a következő körben próbálkozhatsz újra. Miután megtaláltad, és feltetted őket, a következő körben elkezdhet visszafelé haladni a pillangód, a levél felé. A lefordított virágok nem játszanak, és a visszafelé úton már nem lehet további virágokat lefordítani. Ahhoz, hogy elsőként juss el a zöld levélre, legalább egy jokert dobnod kell. Az a pillangó nyer, amelyik elsőként jut el a zöld levélre.

Variációk kisebb gyerekeknek (3+)
A játék a fent leírt módon zajlik, a virágszirmok és a pillangószárnyak a nagy virágra téve, színes felükkel felfelé találhatók. A játékosoknak így nem kell a memória-módszert alkalmazniuk, hogy megtalálják a megfelelő szárnyat. A pillangó visszafele útja elhagyható a játékból.

Tippek:

Színlecke (3+)
Csak 5 db különböző virág, és 5 db dobókocka kell a játékhoz. A gyerekek dobnak, majd ezt követően, a megfelelő színű virágokon elhelyezik, és megnevezik a dobott színeket. Ezzel a játékkal, a gyerekek színfelismerése-és színmemóriája fejleszthető.

Színstratégia (3+)
Helyezzük mind a 15 db virág korongot az asztalra, az eredeti játékhoz hasonlóan. Dobjunk mind az 5 kockával. A dobott színek közül, melyik juttat el a legtovább? Tedd a kockát a megfelelő virághoz. Az nyer, akinek elsőként sikerül elérnie a nagy virágot.

Számoljunk (3+)
Csoportosítsuk a virágokat színük szerint! Számoljuk meg őket együtt, és külön-külön is. Az eredeti játékban is gyakorolhatjuk a számolást: számold meg a gyerekekkel együtt a virágokat, amiken a kis hernyó áthalad!

Memóriajáték (3+)
Ehhez a játékhoz, 10 db virágos kártyára lesz szükségünk (5 különböző fajtából-2 db). Helyezzük el a kártyákat leveles oldalukkal felfelé, majd keverjük össze őket. Ezután fordítsunk fel két kártyát, ha a színek és a virágok stimmelnek, megkapjuk a kártyákat, és folytathatjuk a játékot. ha nem sikerül párt találni, fordítsuk vissza a kártyákat, és a következő játékos jön.

Pillangóvá válás (4+)
Ez a játék, egyszerű, gyerekek számára befogadható formában ismertet meg a pillangóvá válás folyamatával. Megkérdezhetjük, hogyan lesz egy kis hernyóból csodaszép pillangó, és játék előtt, olvashatunk a gyerekeknek ebben a témában.

Tanuljunk a virágokról (4+/5+)
Csak az 5 különböző virág korongra lesz szükségünk. Ezekhez tehetünk még valódi, vagy más módon illusztrált virágokat. Nevezzünk meg közösen a virágfajtákat, figyeljük meg velük a színűket, szirmuk formáját, és előfordulásukat is.

Tippek szülőknek
Menj ki a természetbe a gyerekekkel, és fedezzétek fel együtt a különböző pillangókat. gyűjtsetek egy nagy csokorba virágokat, és azonosítsátok őket, a megtanultak alapján. A száraz virággal kézműveskedni, dekorálni is kiválóan lehet. A természetes alapanyagokból ragasztott képek serkentik a képzelőerőt, és javítják a kézügyességet.ÖNNEK AJÁNLJUK   

A játékos lepke
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 7 560 Ft
     

Junior labirintus
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 4 110 Ft
     

Pepo baba,egér füllel
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 2 740 Ft
     

Röf-Röf!  - Oink!
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 10 550 Ft
     

Ék alakú ülőpárna <br> (felnőtt)
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 6 180 Ft
     

Játék a színekkel
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 3 720 Ft
Akciós ár 3 480 Ft
     

Tripolo társasjáték
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 16 840 Ft
     

Szabályjáték<br>Mecki süni és társai
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 3 220 Ft