Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Utazz a Föld körül!       KÉSZLET EREJÉIG!Utazz a Föld körül!


Utazz a Föld körül! Utazz a Föld körül! Utazz a Föld körül! Utazz a Föld körül! Utazz a Föld körül! Utazz a Föld körül! Utazz a Föld körül! Utazz a Föld körül! Utazz a Föld körül! Utazz a Föld körül! Utazz a Föld körül! Utazz a Föld körül! Utazz a Föld körül! Utazz a Föld körül!


Bruttó ár: 12 380 Ft

     

BE 22703
Utazz a Föld körül!

378 x 275 x 50 mm
1 db játéktábla + 36 földrész kártya + 30 db kedvezmény kártya + 6 db fa figura + 1 db dobókocka
Anyaga: Fa
2-6 Játékosok száma:
5Ajánlott korosztály: - 10Ez a termék van raktáron!<br>
Ez a termék van raktáron!
Ingyenes átvétel üzletünkben 1-3 napon belül.
Házhoz szállítás 1 héten belül.
Várható szállítási költség összesen: 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


VIDEÓ
TERMÉKLEÍRÁS
JÁTÉKSZABÁLY


Kísérd el Mai-Lint, Finnt, Amit, Pepe, Leilat és Jamalt, az "Utazz a Föld körül" hat játékosát, Föld körüli utazásukon. Utazásuk során a gyerekek új barátokat ismernek meg, együtt fedezik fel az összes kontinenst és időközben a világ látnivalóiról, állatairól és növényeiről tanulnak. A cél, hogy az utazás végéig összegyűjts 6 különböző kontinens kártyát , valamint az elosztott ajándék kártyákat. Az a játékos nyer, aki a 6 kontinens kártyával előbb visszaér az induló kontinenshez.
Játék előkészítése:

A játéktáblát helyezzétek az asztal közepére, úgy, hogy mindenki számára könnyen elérhető legyen. A kontinens kártyákat tegyétek 6 oszlopba, a tábla mellé. Az ajándék kártyákat osszátok 6 kupacba, mindegyikből 1-1 darab kerüljön az egyes kupacokba. Végül mindegyik játékos választ egy bábut és egy kontinenst, ahonnan a játékot fogja kezdeni. A legfiatalabb játékos kezd.

Javaslat:

Vess egy pillantást, még a játék kezdete előtt a játéktáblára, kontinens- és ajándék kártyákra a gyerekekkel együtt. Ahhoz, hogy a gyerekek felkészültek legyenek a játékra, ajánlatos a játéktábla és a kártya képeit átbeszélni.

Játék menete:

Kontinens kártyák: 36 különböző kontinens kártya van, 6 színben. A kártyákon a kontinensek sajátosságai vannak feltüntetve.

Ajándék kártyák: 30 darab ajándékkártya van, mindegyik fajtából 6-6 darab. Ezeket a kártyákat a vendéglátó családok kapják meg. Cserébe a gyerekek egy kontinens kártyát választhatnak.

Megálló helyek:
- Induló kontinens: Az induló kontinenst mindenki szabadon választhatja. Minden játékos más kontinensről indul. Induláskor a kezdőpont is beleszámít a lépésekbe.
- Csere pont: Ezen a ponton a játékosok bármelyik ajándék kártyájukat az érintett kontinens egy kártyára cserélik.
- Befejező pont: Ahhoz, hogy a játékosok befejezzék a játékot és visszaérjenek a befejező ponthoz, a pontos számot kell dobniuk.
- Az induló pontok szabadon hagyása: A vendéglátó ajándékok ezen a ponton kerülnek kiosztásra. Mindegyik játékosnak megvan a lehetősége ajándékokat cserélni. A játékosnak, aki éppen ajándékot cserélt, megvan a lehetősége egy újabb dobásra.

Ha valaki induláskor 1-est dob, újradobhat, hogy az induló pont felszabaduljon.

Foglalt pontok: 2 játékos nem állhat ugyanazon a mezőn. Az utóbbi játékos, aki a mezőre érne, az előtte lévő legközelebbi üres mezőre lép.

Ha valaki 6-ost dob: Ez a játékos újat dobhat, így megnövelheti előnyét a többi játékossal szemben.

Mindegyik játékos kiválasztja a kezdő kontinenst és az annak megfelelő kontinens kártyákat maga elé helyezi. Ehhez a kontinenshez kell visszaérniük a játékosoknak. A bábut a színes pontra kell helyezni.

A játékosok dobnak és a dobott számoknak megfelelően mozgatják bábuikat (óra járásával megegyezően). Az induló pontot mindig bele kell számolni a lépésekbe. Fontos, hogy az induló színes pontok mindig szabadok legyenek!

Ha a játékosok az utazó pontokra lépnek, lépéseket nyerhetnek és lehetőségük van társaik elé kerülni. Ha az érkező pont foglalt, akkor az előtte lévő legközelebbi mezőre lépnek.

A kontinenseket ábrázoló mező a játékosokat beszédre bátorítja. Kortól függően a következő kérdéseket lehet kérdezni:
- Melyik kontinensen állsz jelenleg?
- Nyaraltál már itt?
- Mit tudsz erről a kontinensről?
- Sorolj fel pár állatot, akik ezen a kontinensen élnek!
- Beszélj az itteni látnivalókról és tipikus növényekről!

Fiatal játékosok esetén mesélj te a kontinens állatairól, növényeiről és látnivalóiról.

Az állatokat ábrázoló mezők határtalan szórakozást nyújtanak! Ezeken a mezőkön a játékosok imitálhatják, utánozhatják vagy körülírhatják a bizonyos állatokat.

Játék vége: Az a játékos nyeri meg a játékot, aki legelőször visszaér az induló ponthoz és összegyűjtötte a 6 különböző kontinens kártyát. Csak úgy lehet megnyerni a játékot, ha a játékos pontosan kidobja a szükséges lépéseket.

Javaslat: A játékosok korától és koncentrációkészségüktől függően a játék végén az összes játékos mondhat valamit az összegyűjtött kártyáiról.ÖNNEK AJÁNLJUK   

Utazz a Föld körül!
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 3 510 Ft
     

Panic Lab
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 5 200 Ft
     

Lángelme - Ifjú Nyomozó Szett
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 11 120 Ft
     

Stratégiai játék<br>Pylos Classic
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 5 260 Ft
     

Dobble kids
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 2 480 Ft
Akciós ár 2 360 Ft
     

Játszva megismerjük az órát
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 12 820 Ft
     

Geometriai hernyók
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 3 860 Ft
     

Találd meg a helyes ösvényt! Peggy
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 4 320 Ft