Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
FrogDog      FrogDog


FrogDog FrogDog FrogDog FrogDog FrogDog


Bruttó ár: 4 360 Ft


BE 22760
FrogDog

Csomagolás mérete: 18 × 11 × 3,5 cm
Tartalma:
- 78 db állatkártya
- 6 db színkártya
- 1 db nagy színdobókocka
- 1 db kicsi színdobókocka
Anyaga: Karton
2-6 Játékosok száma:
4Ajánlott korosztály:+Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Várható szállítási költség összesen: 1 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


TERMÉKLEÍRÁS
Madárfánt, macsgér vagy békakutya? Miféle vicces állatnevek ezek? Alkoss vicces képzeletbeli állatokat és találj ki olyan mókás hangzású állatneveket, melyek mindenkit megnevettetnek. Ezzel a játékkal segíthetjük a gyermekek gyors állatfelismerését, akik az állatok hangjait is utánozhatják.

Mit fejleszt: gyors reakciót, megfigyelő-képességet, kombinációs készséget, koncentrációt, nyelvi készséget, képzelőerőt, és színfelismerést.

Tartozékok:
- 78 db állatkártya
- 6 db színkártya
- 1 db nagy színdobókocka
- 1 db kicsi színdobókocka

Nyelvi készségek fejlesztése: Állatok felismerése és megnevezése, nyelvhasználat, szókincs, képzelőerő

Művészi készségek fejlesztése: Kreativitás, kombinációs készség, vizualizáció, állathangok utánzása

Környezetismeret: Különböző állatfajok felismerése

Játékszabály:
A játékosok minden körben a két kockával egyszerre dobnak, és vicces képzeletbeli állatneveket alkotnak, attól függően, milyen színeket dobtak. Ha a dobásnak megfelelően mind a két színkártyán ugyanaz az állat található, illetve ha mind két kockával ugyanazt a színt dobtuk, ezekben az esetekben utánozni kell az állat hangját. Az a játékos nyer, aki gyorsabban hajtja végre a szükséges akciót, és övé lesz a kártya is.

A játék előkészítése:
A hat színkártyát az asztal közepén körbe rakva elhelyezzük, és mindegyik tetejére egy-egy állatkártyát rakunk, úgy, hogy a szín látható maradjon alattuk. Előkészítjük a két színdobókockát, a maradék kártyákat pedig képpel lefelé, egy pakliban az asztalra helyezzük.

Tehát:
- Rakd ki körben a színkártyákat
- Helyezz mindegyikre egy-egy állatkártyát
- Tedd melléjük a dobókockákat
- Rakd a maradék paklit a kör közepére

Hogyan játsszuk:
A játékosok egymás után dobnak a kockákkal (óramutató járásával megegyező irányban haladva), de minden körben az összes játékos részt vesz. A dobásoknak megfelelően vicces állatneveket találnak ki: a nagy színkockával a név első felét, a kicsivel pedig a második felét kapják meg.

Tehát:
- Dobj a dobókockákkal
- Ha a nagy dobókockával pirosat, a kicsivel pedig sárgát dobsz, a piros és a sárga jelzésű állatkártyák neveiből kell összeraknod az állatnevet
- Ha a piros jelzésű kártyán béka, a sárga jelzésűn pedig kutya van, akkor az állatod neve ’BékaKutya’ lesz

Ha mindkét kockával ugyanazt a színt dobtad, vagy ha a dobás szerinti mindkét színkártyán ugyanaz az állat szerepel, utánoznod kell az állat hangját.

Első szituáció: Ugyanaz az állat a kártyán, különböző színek a kockán
Dobj a kockával --> Nagy kocka: zöld, kis kocka: kék --> A zöld-és a kék-jelű kártya is tehenet ábrázol: utánozd a hangját (’bú’)

Második szituáció: Mindkét kockán ugyanaz a szín
Dobj a kockával --> Mindkét kockán fehér van --> A fehér-jelű kártyán kutya található: utánozd a hangját (’vau-vau’)

Az a játékos nyer, aki gyorsabban hajtja végre a szükséges akciót, és övé lesz a kártya is: egy darab, ha azonos színt dobott a kockákkal, kettő, ha különbözőt. Ezt követően a színhártyán lévő szabad helyeket a középső pakliból vett újabb állatkártyákkal töltjük fel, és kezdődhet a következő kör.

A játék vége:
A játék akkor ér véget, ha már nincs több állatkártya, amit a színkártyára helyezhetünk. Az a játékos nyer, akinek ez idő alatt a legtöbb kártyát sikerült összegyűjtenie.

Játék fiatalabbaknak:
A játék, a gyermek korától függően, kevesebb állatkártyával is játszható. A játék előtt nézzünk meg minden állatot a gyermekkel közösen. Ismeri az összes állatot? Gondoljuk végig közösen, melyik milyen hangot ad ki, és gyakoroljuk az állathangokat, hogy felkészüljünk a játékra. Kapcsolódj be te is a gyermekek játékába, és fedezd fel, milyen mókás képzeletbeli állatokat alkotni.

Tippek óvónőknek, tanároknak, szülőknek:

Mozgás-gyakorlatok (Kor: 3+)
A gyermekekkel közösen gondoljuk végig, melyik állat hogyan mozog. Mi a különbség egy egér és egy elefánt mozgásában? Hogy ugrik egy béka, és hogy siklik át a szobán egy kígyó? Végeztesd el ezeket a mozgásformákat a gyermekekkel, vagy építsd be őket a testnevelés órába.

Állat-csoportosító (Kor: 3+)
A gyermekekkel közösen nézzük végig az állatkártyákat, majd csoportosítsuk őket, pl: háziállatok és vadállatok, stb. alapján. Kérdezd meg, nekik van e valamilyen háziállatuk. ha igen, milyen? Mit esznek, és mikor alszanak? A háziállatokat leszámítva milyen más állatokkal találkoznak hétköznapi életük során?

Memória (Kor: 3+)
Válogasd szét a kártyákat úgy, hogy mindegyik fajtából kiveszel egy-egy párt (összesen 13 párod lesz). Keverd meg a kártyákat, és terítsd őket szét az asztalon, képes felükkel lefelé. Az a gyermek nyer, akinek a legtöbb párt sikerül találnia.

Képzeletbeli állatok (Kor: 4+)
Hagyd, hogy a gyermek szabadon használja a képzelőerejét, hogy ’új állatfajokat’ teremtsen. A legjobb technikák erre a festés, vagy a modell-készítés. Például meg lehet formázni először gyurmából, majd le lehet rajzolni egy papírlapra. Aztán a gyermekek kitalálhatják azt is, hol élnek, mit esznek, illetve hogy milyen nagyok lennének, ha a mi világunkban élnének.

Állatok lakóhelye (Kor: 4+)
A gyermekekkel együtt gondoljuk végig, mi a kártyán lévő állat természetes élőhelye. Milyen szokásai vannak ezeknek az állatoknak? A vízben, vagy a szárazföldön élnek? Mi a közös bennük, és mi a különbség köztük? Hogyan kommunikálnak a különböző állatok egymással?

Hogyan bánjunk az állatokkal (Kor: 4+)
Vitasd meg a gyermekekkel, hogyan kell bánnunk az állatokkal. Odamehetsz egy ismeretlen kutyához megsimogatni? Veszélyesek a tehenek? Mit tegyünk, ha sérült kismadarat találunk?ÖNNEK AJÁNLJUK   

FrogDog
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 10 780 Ft

Ismerd meg a foglalkozásokat!
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 6 890 Ft

Hape Négy évszak puzzle
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 3 990 Ft

Német nyelv<br>Gyakorlatok olvasáshoz<br>A hangtól a szóig 1.
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 14 890 Ft

Igaz vagy Hamis? Társasjáték
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 1 680 Ft

Bogyó és Babóca Furfangos párosító
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 40 770 Ft

XXL Torreta - XXL Toronyépítő
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 13 200 Ft

Érzékszerveink
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 6 770 Ft