Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Lábzsonglőr 1 db      Lábzsonglőr  1 db
Bruttó ár: 810 Ft


GDT YS-134
Lábzsonglőr 1 db

Méretei:
- Zsinór méret: 60 cm
- Karika méret: 16 cm
1 db ügyességi labda
Anyaga: műanyag
1 Játékosok száma:
3Ajánlott korosztály: - 18Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Várható szállítási költség összesen: 1 490 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


TERMÉKLEÍRÁS
JÁTÉKSZABÁLY
A játék lényege, hogy a karikát a gyermek ráhúzza az egyik lábára. A labdát lendületbe hozva, úgy rakosgatja a lábait, hogy a zsinór ne érjen hozzá!
Különösen ajánljuk: hiperaktivitás, figyelemkoncentrációs zavar, mozgászavar.

Az eszköz többféle játékra is alkalmas, miközben fejleszti a mozgáskoordinációt, a figyelmet, ügyesebbé teszi a végtagokat. Önfeledt és boldog játékot biztosít minden korosztály számára.

1. Zsonglőrködés: tulajdonképpen erre fejlesztették ki, ám ez a legnehezebb is valamennyi mozgástípus közül. Hogy jobban el tudjuk képzelni, emlékezzünk arra, ahogy gyermekkorunkban körbeálltunk, valaki középen egy ugrókötelet pörgetett, s mi átugrottunk felette, amint hozzánk közeledett. Ez is így működik, csak itt a gyermek önmaga mozgatja a „kötelet”, s közben át is ugrik felette. A karikába bújtatja az ügyesebbik lábát, a kezével indítja a kötelet, míg a másik lábával átugorja. A karikás láb folyamatosan mozgásban kell, hogy legyen, aprókat ugrani, vagy „tipi-topizni” kell, különben a karika le fog csúszni. Figyelem, sok időbe telik, míg ezt a mozgásformát folyamatossá tudja alakítani csemeténk –próbáljuk csak ki!

2. Foci: a karikát az egyik combunkra húzzuk –vékonycombúak fogják a kezükkel is. Azzal a lábfejjel, amelyik lábon a karika is van, folyamatosan rugdossuk a labdát, s ne csak előre, hanem oldalra, majd hátra, a sarkunkkal is. Ha már tízszer eltaláltuk a labdát, áttérhetünk a másik lábunkra. 3. Dekázás: szintén az egyik combon van a karika, de a labdát felváltva rugdossuk jobbal-ballal.

4. Célbarúgás: az egyik kézzel, mellmagasságban tartjuk a karikát, vízszintesen. Az azonos oldali lábunkkal pedig megpróbáljuk belecélozni rúgással a labdát a karikába.

5. Célbadobás: olyasmi, mint az előző, csak itt kézzel, lóbálással kell beletrafálni a karikába.

6. Rocky: magasra függesztjük a karikát, hogy a labda fej-, vagy mellmagasságban legyen, s váltott kézzel bokszolgatjuk, vagy pofozgatjuk.

7. Lengőfoci: ugyanígy felfüggesztjük /kisebb gyerekeknél elég, ha a felnőtt felemeli/ a karikát, de most nem olyan magasra, mert ezúttal rugdosni kell a labdát, ami nem is olyan könnyű, viszont egyszerre több gyerek is tudja játszani, csakúgy, mint az előzőt.ÖNNEK AJÁNLJUK   

Lábzsonglőr  1 db
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 1 760 Ft

Tüskelabda 9 cm - piros
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 1 840 Ft

Tollaslabda (6 db)
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 890 Ft

Kezes labda - tépőzárral
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 26 550 Ft

Csocsó
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 1 190 Ft

Ugrálókötél
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 2 730 Ft

Hógolyó csata (20 db-os)
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 7 990 Ft

Bowling
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 300 Ft