Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Képkereső - lottójáték      Képkereső - lottójáték


Képkereső - lottójáték Képkereső - lottójáték Képkereső - lottójáték Képkereső - lottójáték Képkereső - lottójáték Képkereső - lottójáték Képkereső - lottójáték Képkereső - lottójáték Képkereső - lottójáték Képkereső - lottójáték Képkereső - lottójáték


Bruttó ár: 8 920 Ft


GK 56740
Képkereső - lottójáték

Tábla mérete: 20,5 x 24,5 cm
Tartalma:
- 4 db színes fatábla
- 32 db színes fa képkártya
Anyaga: Fa
2-4 Játékosok száma:
2Ajánlott korosztály:+Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Várható szállítási költség összesen: 1 490 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


TERMÉKLEÍRÁS
A játék 3 év feletti gyermekeknek alkalmas: előmozdítja az események gyors összekapcsolásának, és a kapcsolatok felismerésének képességét, a vizuális memória fejlesztését.

Játékszabály:
A játék 4 játéktáblából áll, mindegyikhez 8 db lottószelvény (fa képkártyák) tartozik.

A játék célja:
Légy te az első játékos, aki mind a 8 lottószelvényt a játéktáblára helyezi.

A játék előkészítése:
Minden játékos választ egy fantáziavilágot (cirkusz, farm, piac, tóparti séta), és maga elé helyezi a játéktáblát úgy, hogy jól lássa a nagy képet. Az összes lottószelvényt levesszük a játéktáblákról, és szétterítjük az asztalon, képes felükkel lefelé fordítva, és jól megkeverve. Ezután, mindenki nézze meg jól a nagy képét, figyelve a részletekre, és próbálja memorizálni, amennyire csak tudja.

Szabályok:
A játékosok egymás után húznak a lottószelvényekből, és összehasonlítják azt a játéktáblájukkal. Ha a lottószelvényen lévő illusztráció egyezik a nagy képük valamelyik részletével, a kártyát képes felével felfelé a játéktáblára helyezhetik. De erre nincs sok idejük! Előre eldönthetitek, hogy 5, 10, vagy 15 másodpercet akartok adni magatoknak. Ha a szelvény illusztrációja nem passzol a játéktáblán lévő képhez, nem kell megmutatnod a többieknek, hogy mi van rajta. A legfiatalabb játékos kezd. Óramutató járásával megegyező irányba halad a játék. Ha a felfordított szelvény illusztrációja nem illik a játéktábládon lévő képhez, de te meg akartad tartani, át kell adnod annak a játékosnak, akinek a képéhez tartozik. Akkor is ezt kell tenned, ha tévedésből helyeztél fel egy szelvényt a játéktábládra. ha nem jelzed a megadott időn belül, hogy te meg szeretnéd tartani a felfordított kártyát, vissza kell tenned az asztalra, képes felével lefelé. Az a játékos nyer, aki mind a nyolc lottószelvényt elsőként helyezi fel a játéktáblájára. A többi játékos ezt követően a második és a harmadik helyért küzd.

Játékvariáció:
Ha csak ketten vagy hárman vagytok játékosok, akkor természetesen csak két-vagy három játéktáblára, és a hozzájuk tartozó lottószelvényekre lesz szükségetek.

Játékvariáció 2:
Ha csak ketten vagytok játékosok, akár fejenként két játéktáblával is játszhattok. Természetesen ez jóval nehezebb, mintha egy képpel játszanátok, hiszen így több részletre kell figyelnetek. Mielőtt a játéknak ezt a nehéz változatát kezditek el játszani, előbb próbáljátok ki az egy játéktáblás verziót.ÖNNEK AJÁNLJUK   

Képkereső - lottójáték
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 11 130 Ft

Tetrisz
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 9 390 Ft

NAWITO Hol élnek az állatok?
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 16 790 Ft

Logikai szett 2.
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 16 790 Ft

Logikai szett 1.
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 1 990 Ft

Hátra Arc - Párosító Játék
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 5 060 Ft

Témacsoportosító
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 15 870 Ft

Gyümölcsaromák-Illat lottó
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 9 810 Ft