Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Hama MIDI ART-Van Gogh - DIY      Hama MIDI ART-Van Gogh - DIY


Hama MIDI ART-Van Gogh - DIY Hama MIDI ART-Van Gogh - DIY Hama MIDI ART-Van Gogh - DIY


Bruttó ár: 16 340 Ft

     

HAMA 3607
Hama MIDI ART-Van Gogh - DIY

A doboz mérete: 18,5x27x7 cm A gyöngyök átmérője: 5 mm
Ez a készlet inkább a felnőttek számára kínál izgalmas szórakozást.
Tartalma: 10000 darabos, vegyes színű Midi vasalható gyöngy készlet. 6 db Midi összekapcsolható negyzet alaplap 1 db színes összerakási segédlet 1 db vasalópapír Az összerakási segédletet a híres holland posztimpresszionista festő, Vincent van Gogh munkái ihlették.
Anyaga: Műanyag


Ez a termék van raktáron!<br>
Ez a termék van raktáron!
Ingyenes átvétel üzletünkben 1-3 napon belül.
Házhoz szállítás 1 héten belül.
Várható szállítási költség összesen: 1 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


VIDEÓ
TERMÉKLEÍRÁS
JÁTÉKSZABÁLY
Ebben a készletben 10000 db vegyes színű, Midi vasalható gyöngy és 6 db összekapcsolható négyzet alaplap található, valamint színes összerakási segédlet és még vasalópapír is. Csodálatos képeket alkothatunk, melyek akár egészen nagy méretűek is lehetnek. Az összerakási segédletet a híres holland posztimpresszionista festő, Vincent van Gogh munkái ihlették. Az Út a ciprusokkal és a csillaggal című, 1890-ben készült képet csillagászok is vizsgálták. Számítógépes szimulációval bebizonyították, hogy a Holddal átellenben látható csillag a Vénusz, a vászon bal oldalán pedig a Merkúrt ábrázolta a művész, de a kép összhangja és kompozíciós okokból tükrözte, tehát a képen megfordította az égitesteket elhelyezkedését. Ennek a három égitestnek együttállása pedig mindössze egyetlen estén, 1890 április 20-án volt látható. Az igazi Hama rajongók biztosan értékelni fogják, hogy ezzel a különleges készlettel olyan gyönyörű képeket lehet készíteni, mintha igazi festmények lennének. A képet nézve olyan érzése van az embernek, mintha valóban a az úton állna a ciprus előtt. Az elkészült kép dísze is lehet a szobának, vagy mint nagyszerű személyre szóló ajándék okozhat örömet. Ez a készlet inkább a felnőttek számára kínál izgalmas szórakozást. A Hama készletek nagy előnye hogy egy szettben az összes hozzávaló megtalálható. Alaplap, gyöngyök és a vasalópapír. Ha ezt választjuk akkor nem kell azon gondolkodni hogy milyen további kiegészítőkre van még szükségünk. Hiszen minden benne van a készletben! A figurás alaplap igazán nagy segítség a kicsiknek a kép kirakásakor. Itt már csak a színekre, szimmetriára kell összpontosítaniuk. A Hama vasalható gyöngyöket egyedülálló szín- és alaplap választéka, három eltérő mérete könnyen megkülönbözteti az összes többi vasalható gyöngytől. A Hama gyöngy Dániában készül, ahol rendkívül nagy figyelmet fordítanak a játékok minőségére, biztonságosságára. Termékválasztásnál kérjük az alábbiakra figyeljen: Midi gyöngyhöz csak Midi alaplap használható! (5 éves kortól ajánlott) Maxi gyöngyhöz csak Maxi alaplap használható! (3 éves kortól ajánlott)
1. Rakjuk ki a gyöngyökből a mintát az alaplapra. 2. Helyezzük rá a vasalópapírt. Majd a vasalóval alacsony hőfokon 1-2 perc alatt olvasszuk össze a gyöngyszemeket. Gőzölős funkciót ne használjunk. 3. Várjunk pár percet amíg a gyöngyök kihűlnek, majd emeljük le a kész alkotást az alaplapról. Most már közösen gyönyörködhetünk az elkészült remekműben! Ezek után nem fogjuk győzni a MÉG!MÉG! felkiáltásokat hallgatni és ...vasalni! Az összeolvadt gyöngyök már nem használhatóak fel újra, azok pótlására és további színek vásárlására webáruházunkban van lehetőség. Az alaplap többször felhasználhatóÖNNEK AJÁNLJUK   

Hama MIDI ART-Van Gogh - DIY
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 740 Ft
     

Hama MIDI gyöngy - neonrózsaszín 1000 db-os
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 560 Ft
     

Hama MIDI Alaplap - Autó
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 630 Ft
     

Hama MIDI Alaplap - Orrszarvú
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 14 330 Ft
     

Hama Tárolódoboz gyöngyökhöz 6000 db gyöngy és 3 alaplap
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 3 540 Ft
     

Hama MAXI Első gyöngykészletem - Pillangó
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 5 080 Ft
     

Hama MIDI Készlet - Állatos - 3000 db gyöngy és 4 alaplap
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 740 Ft
     

Hama MIDI gyöngy - pasztell jégkék  1000 db-os
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 740 Ft