Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!



BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓ



KOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:





Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak








Hama MIDI Kezdőkészlet - Karácsony, fenyőfa      



Hama MIDI Kezdőkészlet - Karácsony, fenyőfa


Hama MIDI Kezdőkészlet - Karácsony, fenyőfa


Bruttó ár: 1 540 Ft

     

HAMA 4108
Hama MIDI Kezdőkészlet - Karácsony, fenyőfa

A csomagolás mérete: ‎18x12x2 cm
Tartalma: - 450 db midi gyöngy vegyes színekben, - 1 db fenyőfa alaplap (Hama 331), - 1 db vasalható papír.
Anyaga: Műanyag


Ez a termék jelenleg nincs raktáron!
Ez a termék jelenleg nincs raktáron!

Várható szállítási költség összesen: 1 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


VIDEÓ
TERMÉKLEÍRÁS
JÁTÉKSZABÁLY
A karácsonyi hangulatú díszítés kellékei a készletben: 450 db Midi gyöngy vegyes színekben, 1 db fenyőfa alaplap (Hama 331) vasalópapír. Rakjatok ki karácsonyfát, készüljetek az ünnepekre! Ha figurás alaplapot választunk elsőként gyermekünknek, a siker mindig garantált lesz. A számos alaplap között mindenki talál kedvére valót. Állatos, emberfigurás, virágos, szivecskés és még sok más alaplap megtalálható a kínálatban. Minden alkalomra megtalálhatjuk a megfelelőt. A kezdő Hamásoknak javasolt a kis figurás alaplap kiválasztása, mert ezzel még a legtürelmetlenebb kisgyerek is hamar sikerélményhez juthat. Tetszés szerint választhatunk hozzá akár csillogós, pasztell, sötétben világítós, csíkos, neon gyöngyöket. A Hama gyöngy egyik különlegessége, a több mint 50 féle színvariáció. A játékhoz szükséges a Hama alaplapon kívül Hama gyöngyre is. A tüskés alapra felhelyezett gyöngyök fogják kiadni a kész alkotást. Ha kész a kép, felnőtt segítségével és a Hama vasalópapírral lehet a képet fixre rögzíteni. Segítségképpen használhatunk Hama ötletfüzetet is, de hagyatkozhatunk akár a fantáziánkra is. A Hama használata közben fejlődik a gyermek vizuális figyelme, észlelése, emlékezete, szimmetria érzéke, szem-kéz koordinációja. Ösztönzi a kreativitást és a reprodukáló képességet. A Hama vasalható gyöngyöket egyedülálló szín- és alaplap választéka, három eltérő mérete könnyen megkülönbözteti az összes többi vasalható gyöngytől. A Hama gyöngy Dániában készül, ahol rendkívül nagy figyelmet fordítanak a játékok minőségére, biztonságosságára. Mind a kicsik, mind a kreatív felnőttek izgalmas szórakozást találhatnak benne. Termékválasztásnál kérjük az alábbiakra figyeljen: Midi gyöngyhöz csak Midi alaplap használható! (5 éves kortól ajánlott) Maxi gyöngyhöz csak Maxi alaplap használható! (3 éves kortól ajánlott)
1. Rakjuk ki a gyöngyökből a mintát az alaplapra. 2. Helyezzük rá a vasalópapírt. Majd a vasalóval alacsony hőfokon 1-2 perc alatt olvasszuk össze a gyöngyszemeket. Gőzölős funkciót ne használjunk. 3. Várjunk pár percet amíg a gyöngyök kihűlnek, majd emeljük le a kész alkotást az alaplapról. Most már közösen gyönyörködhetünk az elkészült remekműben! Ezek után nem fogjuk győzni a MÉG!MÉG! felkiáltásokat hallgatni és ...vasalni! Az összeolvadt gyöngyök már nem használhatóak fel újra, azok pótlására és további színek vásárlására webáruházunkban van lehetőség. Az alaplap többször felhasználható.



ÖNNEK AJÁNLJUK   

Hama MIDI Kezdőkészlet - Karácsony, fenyőfa
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 730 Ft
     

Hama MIDI Alaplap - Tinilány
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 730 Ft
     

Hama MIDI gyöngy - bézs-  1000 db-os
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 730 Ft
     

Hama MIDI gyöngy - átlátszó kék 1000 db-os
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 550 Ft
     

Hama MIDI Alaplap - Béka
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 730 Ft
     

Hama MIDI gyöngy - kőfehér 1000 db-os
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 16 150 Ft
     

Hama MIDI ART-Van Gogh - DIY
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 350 Ft
     

Hama MIDI Alaplap - Kis hatszög
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 4 170 Ft