Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Vidám csibék      Vidám csibék


Vidám csibék Vidám csibék Vidám csibék


Bruttó ár: 8 020 Ft

     

HOR0931FB
Vidám csibék

Tartalma:
- 15 db fészek
- 12 db csirke
- 12 db tojás
- 4 db pontozó tojás
- 4 db pontozó fészek
Anyaga: Karton és műanyag
2-4 Játékosok száma:
5Ajánlott korosztály:+Ez a termék van raktáron!<br>
Ez a termék van raktáron!
Ingyenes átvétel üzletünkben 1-3 napon belül.
Házhoz szállítás 1 héten belül.
Várható szállítási költség összesen: 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


VIDEÓ
TERMÉKLEÍRÁS
JÁTÉKSZABÁLY
Most nagyon kell figyelned, hogy melyik tyúk alatt rejtőzik tojás, hiszen a kis tyúkok folyamatosan másik fészekre ülnek. Jegyezd meg jól, hogy melyik alatt van tojás, mert ha nem figyelsz könnyen eltörheted a kiválasztott színes tojásodat!
Kot-kot! Milyen csibe-csoda memóriád van!

Ez az első társasjátéknak is tökéletes, kedves kis játék, a koncentrációt és memóriát fejleszti. De légy résen! Mivel a figurák folyamatos mozgásban vannak, még nagyobb a kihívás!

Ki lesz a tyúkudvar ura?
Gyűjtsd össze mind a 12 tojást, és tedd vissza a tojástartóba. De figyelj, hogy választasz! Tartsd rajta a szemed játékostársaidon, és kövesd a kis tyúkokat, akik mindig másik fészekre ülnek!

A játék célja:
Légy te a tyúkudvar ura! Rejtsd el, és találd meg a tyúkok alatt rejtőző 12 tojás, de vigyázz, mert könnyen eltörhetnek.

A játék előkészítése:
Gyűjtsük össze a csibéket! Rakjuk a 15 db fészket szétszórva az asztalra, rakjuk rájuk a 12 db fehér tojást: mindegyikre egyet-egyet. A tojásokra ültessük rá a csibéket. (3 db fészek üresen fog maradni). Minden játékos választ egy pontozó fészket, és egy színes tojást. Helyezzük a színes tojást a pontozó fészek közepén lévő ’START’ mezőre. Helyezzük a tojástartót az összes játékostól elérhető távolságra. Ide fognak kerülni az összegyűjtött tojások.

A legfiatalabb játékos kezd. Óramutató járásával megegyező irányban halad a játék.

Pontszerzés:
Ha a játékos olyan csibét emel fel, ami alatt nincs tojás, a színes tojásával lépnie kell egyet a start mezőről az óramutató járásának megfelelően. Minden rossz választásával tovább töri a tojását. Ha valakinek teljesen összetörik a tojása, kiesik a játékból, és néző marad a továbbiakban. Az a játékos nyer, akinek a pontozó fészken legkevésbé törött tojásos képen áll a színes tojása, amikor már mind a 12 tojás fel került a tojástartóba.

A játék menete:
Első rész – Kot, kot! Találjuk meg a tojásokat! Az első játékos felemel egy csibét: ha tojást talál alatta, azt a tojástartóba rakja. Fontos: A felemelt csibét ilyenkor mindig másik fészekre kell visszaültetni, mint ahonnan felemelte a játékos! Ez ismétlődik minden körben. Viszont, ha olyan csibét emeltünk fel, ami alatt épp nem volt tojás, akkor a csibét ugyanabba a fészekbe kell visszatenni, mint ahonnan felemeltük. Ilyenkor a színes tojásunkkal lépjünk egyet a pontszerző fészkünkön. Ha legközelebb is olyan csibét emelünk fel, ami nem tojáson ült, akkor lépjünk még egyet. És így tovább… De vigyázzunk, ha összetörik a tojás, kiesünk a játékból! A játék addig tart, míg a játékosok meg nem találják mind a 12 fehér tojást és azok fel nem kerülnek a tojástartóba. A játék végén a tojástartó minden rekeszében van tojás, és három üres fészkünk maradt.

Második rész – Kot, kot! Rejtsük el a tojásokat!
Ezt követően, a játékosok minden körben elvesznek egy tojást a tojástartóból, és valamelyik üres fészekre helyezik, majd rá ültetik valamelyik csibét.

Ha a felemelt csibe alatt már van tojás a fészekben, akkor a játékos az előbb elhelyezett tojásra ülteti át. Ilyenkor lépnie kell a színes tojásával a pontszerző fészken. A következő játékosnak meg kell próbálnia a szabadon hagyott tojást letakarni.

A soron következő játékos mindig egy másik csibét választ, és az előző játékos által elhelyezett tojásra ülteti. A játék addig tart, míg mind a 12 tojáson csibe nem ül.

Ki lesz a nyertes?
Kot-kot! Milyen csibe-csoda memóriád van! Az a játékos nyer, akinek a pontozó fészken legkevésbé törött tojásos képen áll a színes tojása, amikor már mind a 12 tojás fel került a tojástartóba.

Amennyiben döntetlen alakulna ki a játékosok között,a játék folytatódik, egészen addig, míg az egyik játékos rossz csibét nem választ.ÖNNEK AJÁNLJUK   

Vidám csibék
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 1 130 Ft
     

Számok
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 5 200 Ft
     

Lángelme - Pezsgő-Habzó Laboratórium
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 5 820 Ft
     

Windy Woody
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 3 850 Ft
     

Adj gázt!
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 13 700 Ft
     

Sketchy - Óriás rajztábla
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 4 350 Ft
     

Jack és Jill
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 13 600 Ft
     

Programozható Robot Egér
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 2 290 Ft