Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Hape Rendőrállomás      Hape Rendőrállomás


Hape Rendőrállomás Hape Rendőrállomás Hape Rendőrállomás Hape Rendőrállomás Hape Rendőrállomás


Bruttó ár: 43 130 Ft

     

HP E3050A
Hape Rendőrállomás

A csomagolás mérete: 62x13x36 cm. A rendőrállomás mérete: 60x30x46 cm.
Kétszintes rendőrállomás, sok kiegészítővel. Ezzel az nagyszerű rendőrállomással most eljátszhatod a bűnüldözők szerepét! A rendőrállomás épületén kívül a következő kiegészítőket tartalmazza még a készlet: - 1 db rendőr figura (hajlíthatóak a végtagjai, kezébe tudja fogni az egyes tárgyakat a készletből). - 1 db bűnöző figura (hajlíthatóak a végtagjai, kezébe tudja fogni az egyes tárgyakat a készletből). - 1 db rendőr helikopter, - 1 db rendőrautó, - 1 db rendőrkutya, - 1 db rendőr jelvényes zászló, - 2 db térfigyelő kamera, - 1 db parabola antenna, - 1 db bója, - 1 db láda, - 1 db zseblámpa, - 1 db kulcs, - 1 db rendőrségi pajzs, - 1 db CB rádió, - 1 db megafon, - 1 db tablet, - 1 db pénzköteg, - 1 db bilincs, - 1 db fényképezőgép. A kétszintes épületben sok érdekes részelt megtalálható: - Az épület tetején mozgatható a két térfigyelő kamera és a parabola antenna. - A parancsnoki központból irányíthatod a bűnöző elfogásának menetét. A helyiség bejárati falán egy megszólaltatható rendőrségi sziréna található. - A felső szinten egy helikopter leszálló és egy forgatható propellerű helikopter is helyet kapott, melybe egy figura be is ültethető. A fából készült helikopternek műanyagból van a szélvédője, a propellere és a talpai. - Az alsó szinten parkolhatod le a rendőrautót, mely fából készült, műanyag szélvédővel és propeller.
Anyaga: Fa, műanyag
3Ajánlott korosztály:+Ez a termék van raktáron!<br>
Ez a termék van raktáron!
Ingyenes átvétel üzletünkben 1-3 napon belül.
Házhoz szállítás 1 héten belül.
Várható szállítási költség összesen: 1 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


VIDEÓ
TERMÉKLEÍRÁS
Ezzel az nagyszerű rendőrállomással most eljátszhatod a bűnüldözők szerepét! Siess a helyszínre a helikopterrel, vagy a rendőrautóval! Kezd meg a helyszínelést! Fotózz! A rendőrkutyával induljatok el a forró nyomon! A kétszintes épületben sok érdekes részelt megtalálható: - Az épület tetején mozgatható a két térfigyelő kamera és a parabola antenna. - A parancsnoki központból irányíthatod a bűnöző elfogásának menetét. A helyiség bejárati falán egy megszólaltatható rendőrségi sziréna található. - A felső szinten egy helikopter leszálló és egy forgatható propellerű helikopter is helyet kapott, melybe egy figura be is ültethető. A fából készült helikopternek műanyagból van a szélvédője, a propellere és a talpai. - Az alsó szinten parkolhatod le a rendőrautót, mely fából készült, műanyag szélvédővel és "villogóval". Előre is hátra egy-egy figurát lehet ültetni bele. - Természetesen az elfogott bűnöző fogdába is zárható az épületben. A rácsos ajtót egy kis kulccsal lehet nyitni-zárni. - Alul, az épület bejáratnál van még egy pihenő szoba, ahol a rendőrkutya várja a bevetést. - A felső szintre az épület oldalán egy lépcső vezet fel. A rendőrállomás épületén kívül, a következő kiegészítőket tartalmazza még a készlet: - 1 db rendőr figura (hajlíthatók a végtagjai, kezébe tudja fogni az egyes tárgyakat a készletből). - 1 db bűnöző figura (hajlíthatók a végtagjai, kezébe tudja fogni az egyes tárgyakat a készletből). - 1 db rendőr helikopter, - 1 db rendőrautó, - 1 db rendőrkutya, - 1 db rendőr jelvényes zászló, - 2 db térfigyelő kamera, - 1 db parabola antenna, - 1 db bója, - 1 db láda, - 1 db zseblámpa, - 1 db kulcs, - 1 db rendőrségi pajzs, - 1 db CB rádió, - 1 db megafon, - 1 db tablet, - 1 db pénzköteg, - 1 db bilincs, - 1 db fényképezőgép. A rendőrállomás szirénájának működtetéséhez 1 db CR1622 elemre van szükség, melyet a doboz NEM tartalmaz. A készlet apró méretű kiegészítőket is tartalmaz, ezért 3 éves kor alatt nem ajánljuk!ÖNNEK AJÁNLJUK   

Hape Rendőrállomás
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 14 880 Ft
     

Noé bárkája - Vikingtoys - 12hó+
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 1 070 Ft
     

Bogárhátú Kisautó - 12 hó+
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 25 210 Ft
Akciós ár 23 700 Ft
     

Folyami kövek - Gonge 24 hó+
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 5 770 Ft
     

Tűzoltóautó
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 11 340 Ft
     

Mentőautó – Vikingtoys - 12hó+
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 41 600 Ft
     

Hape Kiskonyha
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 118 830 Ft
Akciós ár 111 710 Ft
     

Egyensúlyozó készlet - Gonge 24 hó+
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 6 510 Ft