Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Érzékelésfejlesztő II.      Érzékelésfejlesztő II.


Érzékelésfejlesztő II. Érzékelésfejlesztő II. Érzékelésfejlesztő II.


Bruttó ár: 11 460 Ft

     

JG 51209
Érzékelésfejlesztő II.

12 db 16x8 cm-es feladatlap
24 db háromdimenziós figura
Anyaga: fa
1-6 Játékosok száma:
4Ajánlott korosztály: - 8Ez a termék jelenleg nincs raktáron!
Ez a termék jelenleg nincs raktáron!
Várható beérkezés raktárunkba: 2021-02-10

Várható szállítási költség összesen: 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


TERMÉKLEÍRÁS
JÁTÉKSZABÁLY
Kiemelten hasznos: diszgráfia, hiperkinetikus figyelemzavar esetén, tapintásos érzékelés fejlesztésére.

Nagyon igényesen faragott, fából készült formák várják, hogy a tapintózsákba helyezve a kis kezek felismerjék őket. Mindegyik alakzatból kettő található, s ezeket a szintén fából készült lapon látható árnyképükre kell tenni. Külön jó, hogy a gyerekek fantáziájára bízhatjuk, mire is hasonlít az árnykép. Sok alaplap van, így egyszerre többen is játszhatják, illetve egy-egy gyermek több lapot is kirakhat.

Kisebb gyerekeknél ne kössük limithez a tapintózsákban töltött időt, nagyobbaknál viszont megállapodhatunk, hogy 10, 15, vagy 20 másodpercig keresgélhetnek. Így még a hetedikesek számára is élvezetessé tehetjük a játékot.

Ez az a fejlesztőjáték, melyre azt mondják, hogy egyszerű, de nagyszerű, hiszen minden korosztályt elbűvöl igényességével és ötletességével.

Plusz ötlet: játszhatjuk alaplap nélkül is, ekkor az egyik gyerkőc kihúz egy formát a zsákból, a másikuknak pedig meg kell találnia ennek a formának a párját /mint a memoryjátékok, csak itt tapintással/.
Játékszabályok:Egy személy részére: - Minden játéklapocskát a hozzá illő tárgyakkal tegyük teljessé.- Helyezzünk a gyerek elé egy tárgyat, amihez a helyes játéklapocskát kell megtalálnia.- Válasszunk ki egy tárgyat. A gyerek, látás vagy tapintás útján keresse ki a másik ugyanolyan alakot.- A gyerek figyeljen meg egy sziluettet és becsukott szemmel, tapintással keresse meg a megfelelő alakot.Lottó játék (2-4 játékos) A játéklapocskákat osszuk szét a gyerekek között. Az egyik gyerek vegyen ki a zsákból egy tárgyat és mutassa meg a többi gyereknek. Az a játékos, akinél a felmutatott tárgy képe (kontúrja) rajta van a nála lévő játéklapon, megkapja a tárgyat és azt ráhelyezi a lapra. Győztes az, aki elsőként teljessé teszi a nála lévő lapokat.Tapintó játék (2-4 játékos)A játéklapocskákat osszuk szét a gyerekek között. A zsákot, amiben az alakok vannak, odaadjuk az egyik gyereknek, akinek 10 másodperc áll a rendelkezésére, hogy a lehető legtöbb alakot, ami az ő lapján van, tapintással kikeresse. Ezután a zsák további 10 másodpercre a következő játékoshoz kerül. A játék így megy körbe. A győztes az, aki a legkevesebb időt használta fel. Szülők és nevelők:A melegnek az érzése, ami a faanyaggal való foglalkozás révén létrejön az már maga egy motiváció. Ezen keresztül több érzékfelismerés, fogalom-elképzelés megszerezhető. A felnőttnek a játékban való részvétele garancia a lehetséges kétségek megszüntetésére és különböző játékok kipróbálására, és a tényleges munkával való foglalkozásra.Értékes eszköz az iskolai munka segítésére.ÖNNEK AJÁNLJUK   

Érzékelésfejlesztő II.
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 27 480 Ft
Akciós ár 24 430 Ft
     

Lépőkő<br>Érzékelő korongok 2. - GS 2118 - Gonge
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 7 880 Ft
Akciós ár 3 600 Ft
     

Hape A Kis Herceg - Memória Verseny
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 10 550 Ft
     

Ék alakú ülőpárna <br> (felnőtt)
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 6 340 Ft
     

Hape Zöldség Jenga színdobókockával
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 24 390 Ft
     

Cukorkák XXL
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 4 060 Ft
     

Varázslatos színkeverő
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 6 160 Ft
     

Állatok - Memóriajáték
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 7 740 Ft