Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Scottie Go! Basic - fejlesztőjáték       ÚJDONSÁG!Scottie Go! Basic - fejlesztőjáték


Scottie Go! Basic - fejlesztőjáték Scottie Go! Basic - fejlesztőjáték

Bruttó ár: 24 740 Ft

     

JKL1022
Scottie Go! Basic - fejlesztőjáték

Tartalma:
- Játéktábla
- 53 db karton elemek
- Kihívás kártyák
1-6 Játékosok száma:
4Ajánlott korosztály:+


Ez a termék van raktáron!<br>
Ez a termék van raktáron!
Ingyenes átvétel üzletünkben 1-3 napon belül.
Házhoz szállítás 1 héten belül.
Várható szállítási költség összesen: 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


TERMÉKLEÍRÁS
A Scottie Go! Basic segítségével már a legfiatalabbak is elkezdhetik az ismerkedést a kódolás és az algoritmikus gondolkodás alapjaival, de természetesen az idősebb korosztály számára is szórakoztató élményt nyújt ez a fejlesztőjáték.

A játék alapja egy nagy, kihajtható játéktábla és a Kihívás kártyacsomag, amelyek segítségével a gyerekek különböző kihívásokat oldanak meg, feladatokat készítenek Scottie-nak, míg Ő a Földön keresi űrhajója alkatrészeit. A Basic változattal a gyerekek végigjátszatják a Scottie Go! Iskolai változatának első 24 feladatát, a Kihívás kártyákkal pedig módosíthatják is azokat, akár teljesen új feladatot, világot létrehozva.

A dobozban használt elemek speciálisan a legfiatalabbak (4+) igényei szerint készültek, a Basic változat elemei és tartozékai nagyobbak, a színek élénkebbek, az elemek hangsúlyos része a grafika. A játék során további kompetenciáik is fejlődnek, számítástechnikához, matematikához, szociális készségekhez kapcsolódóan, de az elemek táblán történő mozgatásával, térbeli irányításával motorikus és orientációs készségeik is fejlődnek. Folyamatosan tesztelhetik megszerzett tudásukat, miközben a gyakorlatban oldják meg az egyre nagyobb kihívást jelentő problémákat.

A Scottie Go! Basic változata több órányi játékos tanulást nyújt gyerekeknek és szülőknek/tanároknak, három különböző játéktípussal a gyerekek életkorának és tudásának megfelelő kihívásokkal, feladatokkal. A játékhoz nem szükséges előzetes programozási tapasztalat, az elejétől játszva bárki megtanulhatja, megértheti az alapokat és végig is tudja játszani azt.

A dobozban található Tanári útmutató részletes tájékoztatással és megoldási lehetőségekkel is segít a megoldásban!

Ingyenes alkalmazás

Az alkalmazás segítségével tudják a játékosok beolvasni a karton elemekből felépített kódot az 1-es játéktípusokban. A sikeres beolvasás után Scottie végrehajtja az utasításokat, a játékosok pedig ellenőrizhetik, hogy helyesen oldották-e meg a feladatot.KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK   


Scottie Go! Basic - fejlesztőjáték
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 24 740 Ft