Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Szuper Szortírozó Pite       KÉSZLET EREJÉIG!Szuper Szortírozó Pite


Szuper Szortírozó Pite Szuper Szortírozó Pite Szuper Szortírozó Pite Szuper Szortírozó Pite Szuper Szortírozó Pite Szuper Szortírozó Pite Szuper Szortírozó Pite Szuper Szortírozó Pite Szuper Szortírozó Pite Szuper Szortírozó Pite Szuper Szortírozó Pite Szuper Szortírozó Pite Szuper Szortírozó Pite Szuper Szortírozó Pite


Bruttó ár: 17 880 Ft

     

LER 6216
Szuper Szortírozó Pite

A Learning Resources szortírozó pite társasjátéka 60 db szortírozó gyümölcsöt, 1 db pite alapot, 3 db kétoldalas játékkártyát és 2 db csipeszt tartalmaz.
A készletben 5 különböző gyümölcsfajta található meg, így a banán, az eper, a szilva, a zöldalma és a narancs is fellelhető.
A gyümölcsök nem csak fajtájukban, hanem színükben is eltérnek egymástól. A szettben piros, lila, citrom- és narancssárga, illetve zöld színű elemek találhatóak.
Minden gyümölcs aprólékosan kidolgozott, felületük textúrált.
A pite alap 5 egyenlő részre van felosztva.
Az ismert sütemény jellegzetes formáját és külső jegyeit viseli, színben és textúráltságában is.
A csipeszek kialakításuknak köszönhetően jól illeszkednek a gyermekek kezébe, megvastagított fogó részük segíti a stabil haszálatot.
A fogó felület a szár egyik felén 1, a másik felén 2 bemélyedéssel lett ellátva, ami a gyerekek ujjacskáinak megtámasztásában segít.
A csipeszek színe eltérő, az egyik piros, a másik citromsárga. Elvékonyított végükkel könnyedén lehet megfogni a kisebb gyümölcsöket is.
U alakú kialakításuk miatt egyetlen elemből állnak, így nem tud elromlani vagy szétesni.
A készlet továbbá tartalmaz 3 db kartonból készült feladatkártyát is.
A pite forma 5 rekesze a gyümölcsök színeivel van megjelölve külön-külön, illetve tartozik hozzá egy tető is, így a tárolhatósága is egyszerű, továbbá a pités jelleget még jobban erősíti.
A műanyag elemek egyike sem tartalmaz egészségre káros anyagokat. Doboz mérete: 24x23x9 cm
Anyaga: Műanyag
1+ Játékosok száma:
3Ajánlott korosztály:+Ez a termék van raktáron!<br>
Ez a termék van raktáron!
Ingyenes átvétel üzletünkben 1-3 napon belül.
Házhoz szállítás 1 héten belül.
Várható szállítási költség összesen: 1 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


TERMÉKLEÍRÁS
A Szuper Szortírozó Pite segítségével a gyermekek megtanulhatják az alap számolási készségeket, valamint fejleszthetik a szín-és formafelismerésüket. A kivehető pite alap megtöltésével, a gyerekek számos játékon keresztül gyakorolhatják a szortírozást-és a számolást. A csipeszek használata a finommotoros készségüket fejleszti, a pite közepére helyezett játékkártyák pedig különböző kihívások elé állítják a gyerekeket.

Megjegyzés: A játék megkezdése előtt, hagyjunk időt arra, hogy a gyerekek megismerkedjenek a játék összetevőivel: a szortírozó pite alappal, a színes gyümölcsökkel és a csipeszekkel.

Szortírozás a játékkártyákkal
Helyezzünk egy tetszőlegesen kiválasztott játékkártyát a kék színű pite alap közepére, és illesszük rá a pite barna színű, szortírozó részét. Győződjünk meg arról, hogy a kártya felosztása illeszkedjen a szortírozó tálca felosztásához. A gyerekek feladata, hogy a kártyán lévő módon megtöltsék a pitét, csoportosítva a színes gyümölcsöket.

Keresd a párját!
Tegyük a színes gyümölcsöket tetszőleges módon a pitébe, majd vegyünk ki közülük egyet. A gyerekeknek az lesz a feladata, hogy a kiválasztott gyümölcshöz illő párt találjanak, amit vagy kézzel, vagy a csipesszel kell kivenniük a tálcáról. Tegyék egymás mellé a párban lévő gyümölcsöket. Ismételjük meg a műveletet egyé gyümölcsökkel.

Gyümölcsszedő móka
Nevezzük meg valamelyik gyümölcsöt (a nagyobb kihívás kedvéért akár színnel együtt), és kérjük meg a gyerekeket, hogy találják meg a megfelelő gyümölcsöt a pitében, és vegyék ki onnan a csipesz segítségével. Ez a játék a finommotoros készségek fejlesztése mellett, a színfelismerést is gyakoroltatja.

Gyümölcs-sorminta
Tegyünk ki a színes gyümölcsökből sormintát, és kérjük meg a gyerekeket, hogy reprodukálják őket, majd hasonlítsuk össze az eredeti, és a kapott mintát. A gyerekek ezt követően, egymás számára is kitalálhatnak feladványokat.

Mi lehet a következő?
Tegyünk ki a színes gyümölcsökből sormintát, és hangosan ismertessük azt a gyerekekkel. Az lesz a feladat, hogy az adott sorozat alapján kitalálják, melyik gyümölcs lehet a következő. A megfelelő elem megnevezése és elhelyezése után, tegyük fel ismét a kérdést: „Mi lehet a következő?”

Keresd a kakukktojást!
Helyezzük el tetszőlegesen az összes gyümölcsöt a pitében, majd vegyünk ki közülük három olyan darabot, melynek vagy a színe, vagy a fajtája, esetleg a formája megegyezik. Válasszunk egy olyan gyümölcsöt is, amelyik valamely említett szempontból különböző. Rendezzük sorba a 4 db kiválasztott gyümölcsöt, és kérdezzük meg a gyerekektől, melyik közülük a kakukktojás, és miért.

Színek és számok
Helyezzük el tetszőlegesen az összes gyümölcsöt a pitében. Mondjunk egy tetszőleges színt és számot (pl.: piros, 5). Kérjük meg a gyerekeket, hogy ennek megfelelő színben és mennyiségben (5 db piros muffin) találjanak muffinokat, majd vegyék ki őket a pitéből, egyesével megszámolva őket. Ismételjük meg a játékot különböző színekkel és számokkal.ÖNNEK AJÁNLJUK   

Szuper Szortírozó Pite
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 3 890 Ft
     

Színes korongok
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 5 810 Ft
     

Színes Formaépítő - Abakusz feladatkártyákkal
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 5 370 Ft
     

Tanuló óra készlet
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 15 920 Ft
     

Mágneses Demonstrációs Mértékegységek
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 9 060 Ft
     

Finommotorikus eszközkészlet - homokban és vízben
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 10 020 Ft
     

Mágneses számoló rudak
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 8 110 Ft
     

Finommotorikus fejlesztőkanál készlet
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 10 100 Ft