Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Logikai kihívás       KÉSZLET EREJÉIG!Logikai kihívás


Logikai kihívás Logikai kihívás Logikai kihívás Logikai kihívás Logikai kihívás Logikai kihívás Logikai kihívás


Bruttó ár: 14 900 Ft

     

LER 9285
Logikai kihívás

Alaplap mérete: 16 x 16 cm
Kockák mérete 5- 6 cm
A Learning Resources Logikai kihívás játékának tartalma 1 db alaplap, 8 db puzzle darab (4 kocka, 4 forma) és 28 db kétoldalú puzzle kártya.
A készlet lila színű alapján 4 db mélyedés található. Ezekbe kell helyezni a puzzle darabokat, melyek között megtalálható 4 kocka (kék, lila, narancssárga és zöld színekben), egy zöld X forma, egy lila szív, egy naranccsárga ötszög és egy kék henger.
Mindegyik formának kedves kis mosolygós arca van. Az elemek az arcokon túl más díszítéssel is rendelkeznek. Ez mindegyiknél eltérő, lehetnek pöttyösek, kockásak vagy sávosak.
A feladatlapok fehér alapon ábrázolják színessel a feladatokat. Minden kártya széle színessel szegélyezett, a színek más-más feladattípust jelentenek.
A narancssárga – Mi a különbség? , a lila - Mi hiányzik? kérdésekre keresik a választ, a kék - Én és az árnyékom , a zöld - Oldd meg a rejtvényt! feladatok elvégzésére ösztönöz.
A játék műanyag elemei károsanyagmentes anyagból készültek. Anyagukból adódóan könnyen tisztántarthatóak.
Az alaplap mérete: 16x16 cm, a kockák mérete 5-6 cm
Anyaga: Műanyag
1 Játékosok száma:
4Ajánlott korosztály:+Ez a termék van raktáron!<br>
Ez a termék van raktáron!
Ingyenes átvétel üzletünkben 1-3 napon belül.
Házhoz szállítás 1 héten belül.
Várható szállítási költség összesen: 1 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


TERMÉKLEÍRÁS
Építő, fejtörő móka, bújócskával!

28 különböző rejtvény, a gyermekek kritikai gondolkodásának fejlesztéséhez.

4-féle játékkal:
Mi hiányzik?
Mi a különbség?
Én és az árnyékom.
Oldd meg a rejtvényt!

Tartalma:
- 1 db alaplap
- 8 db puzzle darab (4 kocka, 4 forma)
- 28 db kétoldalú puzzle kártya
-játékszabály

Fejleszd a gyermek kritikai gondolkodását a Mental Blox Jr. – Logikai kihívás játékkal: ami egy logika gondolkodást fejlesztő, színes fejtörő, aminek megoldásai gyakran ott vannak elrejtve szem előtt! A gyermekeknek furfangosnak, és élesszeműnek kell lenniük, hogy meg tudják oldani a négy szórakoztató és elgondolkodtató rejtvényt. Ha állják a kihívást, fergeteges játékélményben lehet részük, a kedves arcú, mosolygó kockákkal, illetve különböző mintájú, és formájú puzzle darabokkal, miközben játékos formában tanulnak.

A játék előkészítése:
Mielőtt elkezdjük a fejtörők megoldását, ismertessük meg a gyermekekkel a játékkészletet. Tegyük ki eléjük a puzzle-darabokat, hagyjuk hogy felvegyék, forgassák, összehasonlítsák őket. Vizsgálják meg őket minden szögből (felülről, alulról, hátulról, oldalról), figyeljék meg a különböző változatokat, arcokat, mintákat, és aljzatokat (nyitott vagy zárt). Adjunk nekik időt, hogy összehasonlítsák őket, miközben az alaplapra teszik, egymás tetejére, vagy a kockák alá rakják őket, stb. Amikor megértik a gyermekek, milyen összefüggések vannak köztük, vegyük elő a kártyákat is.

Hogy használjuk a feladatkártyákat:
A kártyák képi illusztrációi mutatják, hogy kell a különböző rejtvényeket megoldani (az alaplap és a puzzle-elemek használatával), hátoldalukon pedig a megoldások is megláthatók. A kártyák szélének különböző színe különböző típusú rejtvényeket jelöl, az alábbiak alapján:

Narancssárga – Mi a különbség?
Helyezd el az alaplapon a puzzle-elemeket, a kártya elején illusztrált módon. Nézd meg jó alaposan: melyik elem lóg ki a sorból? Találd meg, és változtass rajta úgy, hogy illeszkedjen a puzzle többi részéhez.

Lila - Mi hiányzik?
Helyezd el az alaplapon a puzzle-elemeket, a kártya elején illusztrált módon. Melyik elem hiányzik? Egészítsd ki a puzzle-t: a kártya alján található opciók közül a helyes elem kiválasztásával.

Kék - Én és az árnyékom.
Wow! A puzzle-elemek a képen fekete-fehérré változtak! Meg tudod találni a színes megfelelőjüket, és elhelyezni őket a kártya által illusztrált módon? Egy jó adag képzelőerő és kritikus gondolkodás kell hozzá, de tudjuk, hogy meg tudod csinálni!

Zöld - Oldd meg a rejtvényt!
Készen állsz egy igazi kihívásra? Keresd meg a kártya bal oldalán lévő elemeket, majd rendezd el őket a kártya jobb oldalán lévő illusztrációja alapján. A feladat teljesítéséhez a kártyán lévő ÖSSZES elemet fel kell használni. Figyelem: egyes elemek más elemek alatt is rejtőzhetnek!

Tipp a feladatkártyák teljesítéséhez:
Kérd meg a gyermeket, hogy járja körbe az asztalt, és azután nézze meg megint a fotót, hogy megtalálja a megfelelő perspektívát. Néha nehéznek bizonyulhat, hogy megtalálja a kártyán lévő nézőpontot. Például felülnézetből a kocka arca frontálisnak tűnhet, míg a mintás oldala kerül szemmagasságba. Ebben az esetben a gyermek már pontosan fogja tudni, hogy helyezze el a kockát, hogy az egyezzen a képen látottal. A kockák különböző oldalról történő megvizsgálása segít a perspektivikusság fogalmának megértésében.ÖNNEK AJÁNLJUK   

Logikai kihívás
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 4 240 Ft
     

Brainbox - Első színek
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 7 290 Ft
     

Madárka kereső - Vizuális memória fejlesztő játék, GOULA
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 9 860 Ft
     

Jó reggelt! Öltöztess fel színekkel!, GOULA
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 18 000 Ft
     

Tangram
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 1 140 Ft
     

Quercetti: Pixel tüske - fehér
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 13 840 Ft
     

Geometriai hernyók
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 2 720 Ft
     

Quercetti: Pixel Art mini Daisy pötyi 1200 db-os
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 12 400 Ft