Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Játékos matematika      Játékos matematika

Bruttó ár: 13 190 Ft

     

SCH 23862
Játékos matematika

Tartalma:
-1 db dobókocka
-1 db játéktábla
-4 db bábu
6Ajánlott korosztály: - 12Ez a termék van raktáron!<br>
Ez a termék van raktáron!
Ingyenes átvétel üzletünkben 1-3 napon belül.
Házhoz szállítás 1 héten belül.
Várható szállítási költség összesen: 1 490 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


TERMÉKLEÍRÁS
JÁTÉKSZABÁLY
Tény: Ha jók akarunk lenni matekból, a gyakorlás elengedhetetlen! De a gyakorlásnak nem kell unalmasnak lennie! Ez a játék kiválóan alkalmas a matematika játékos gyakorlására.

A HEGYMÁSZÓK játék segítségével a gyerekek felfedezhetik és gyakorolhatják az összeadás és a kivonás rejtelmeit egészen 30-ig, miközben egy hegymászó helyébe képzelik magukat.
A játék célja az, hogy a hegymászókat feljuttassuk a hegy legtetejére, amit a 30-as szám jelez. Mivel minden játékos több bábut irányít szabadon eldöntheti, hogy melyik hegymászója lép és azt is, hogy felfelé (összeadás) vagy lefelé (kivonás). Amikor összeadunk a bábuk feljebb jutnak, amikor kivonunk akkor pedig lejjebb. A pálya kialakítása miatt lehetetlen csak felfelé (összeadással) haladni, gyakran lejjebb kell ereszkedni (kivonás) ahhoz, hogy feljussunk a hegytetőre. Dobjunk a kockával, ez határozza meg, hogy hányat léphetünk, döntsük el, melyik hegymászóval szeretnénk lépni és azt is hogy merrefelé. A hegymászók egyenes vonalban haladhatnak, előre hátra, jobbra vagy balra az aktuális pozíciójuktól. Ha a bábu olyan számon áll, amihez hozzáadva a dobott számot, vagy kivonva belőle olyan számot kapunk amire nem tudunk egyenes vonalban rálépni, akkor az a bábu nem mozdulhat, hiszen lezuhanna a szakadékba. Ilyenkor válaszunk másik bábut, vagy ha nincs olyan amelyikkel lépni tudnánk kimaradunk a körből. A kockadobás után, de még a lépés előtt hangosan ki kell mondani az teljes összeadást vagy kivonást és az eredményt (hat meg öt az tizenegy (a hatos számon állt és ötöt dobott) Ha az eredmény helytelen szintén nem mozdulhatunk a bábuval. A legfiatalabb hegymászókat kivéve nem szabad a dobott számot egyesével lelépni a pályán! Először az eredményt kell hangosan kimondani. A szürke négyzetek sziklák, amelyeket ki kell kerülni, nem léphetünk rá, nem ugorhatjuk át! A játékosok a saját bábujuk színéről indulnak és a hegy tetején a saját színükre kell megérkezniük. A játék elején megbeszélhetjük, hogy pontosan a 30-as mezőre kell-e érkezni, vagy elég ha az utolsó dobással elérjük a csúcsotÖNNEK AJÁNLJUK   

Játékos matematika
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 7 100 Ft
     

Rétegkirakó feladatkártyákkal
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 10 140 Ft
     

Gyümölcslavina
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 18 680 Ft
     

Távolságmérő
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 4 300 Ft
     

Együnk finomat!
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 6 780 Ft
     

Dixit 5. - Álmodozások
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 6 090 Ft
     

Iskolás vagyok!
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 8 300 Ft
     

Súlyos vízilovak
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 3 510 Ft