Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Játékos matematika      Játékos matematika

Bruttó ár: 14 230 Ft

     

SCH 23862
Játékos matematika

Tartalma:
-1 db dobókocka
-1 db játéktábla
-4 db bábu
6Ajánlott korosztály: - 12Ez a termék van raktáron!<br>
Ez a termék van raktáron!
Ingyenes átvétel üzletünkben 1-3 napon belül.
Házhoz szállítás 1 héten belül.
Várható szállítási költség összesen: 1 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


TERMÉKLEÍRÁS
JÁTÉKSZABÁLY
Tény: Ha jók akarunk lenni matekból, a gyakorlás elengedhetetlen! De a gyakorlásnak nem kell unalmasnak lennie! Ez a játék kiválóan alkalmas a matematika játékos gyakorlására.

A HEGYMÁSZÓK játék segítségével a gyerekek felfedezhetik és gyakorolhatják az összeadás és a kivonás rejtelmeit egészen 30-ig, miközben egy hegymászó helyébe képzelik magukat.
A játék célja az, hogy a hegymászókat feljuttassuk a hegy legtetejére, amit a 30-as szám jelez. Mivel minden játékos több bábut irányít szabadon eldöntheti, hogy melyik hegymászója lép és azt is, hogy felfelé (összeadás) vagy lefelé (kivonás). Amikor összeadunk a bábuk feljebb jutnak, amikor kivonunk akkor pedig lejjebb. A pálya kialakítása miatt lehetetlen csak felfelé (összeadással) haladni, gyakran lejjebb kell ereszkedni (kivonás) ahhoz, hogy feljussunk a hegytetőre. Dobjunk a kockával, ez határozza meg, hogy hányat léphetünk, döntsük el, melyik hegymászóval szeretnénk lépni és azt is hogy merrefelé. A hegymászók egyenes vonalban haladhatnak, előre hátra, jobbra vagy balra az aktuális pozíciójuktól. Ha a bábu olyan számon áll, amihez hozzáadva a dobott számot, vagy kivonva belőle olyan számot kapunk amire nem tudunk egyenes vonalban rálépni, akkor az a bábu nem mozdulhat, hiszen lezuhanna a szakadékba. Ilyenkor válaszunk másik bábut, vagy ha nincs olyan amelyikkel lépni tudnánk kimaradunk a körből. A kockadobás után, de még a lépés előtt hangosan ki kell mondani az teljes összeadást vagy kivonást és az eredményt (hat meg öt az tizenegy (a hatos számon állt és ötöt dobott) Ha az eredmény helytelen szintén nem mozdulhatunk a bábuval. A legfiatalabb hegymászókat kivéve nem szabad a dobott számot egyesével lelépni a pályán! Először az eredményt kell hangosan kimondani. A szürke négyzetek sziklák, amelyeket ki kell kerülni, nem léphetünk rá, nem ugorhatjuk át! A játékosok a saját bábujuk színéről indulnak és a hegy tetején a saját színükre kell megérkezniük. A játék elején megbeszélhetjük, hogy pontosan a 30-as mezőre kell-e érkezni, vagy elég ha az utolsó dobással elérjük a csúcsotÖNNEK AJÁNLJUK   

Játékos matematika
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 7 410 Ft
Akciós ár 5 450 Ft
     

Brainbox - Közlekedés
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 8 380 Ft
     

Tick-Tack Bumm! Junior
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 12 210 Ft
     

Számverseny
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 7 410 Ft
Akciós ár 5 450 Ft
     

Brainbox - Matematika kicsiknek
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 9 710 Ft
     

Mágneses számoló rudak
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 7 830 Ft
     

Rejtélyes makkok
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 8 760 Ft
     

Twister pipetta - 24 hó+
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 7 410 Ft
Akciós ár 5 450 Ft