Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Óriás érzékelő kocka - Fogaskerekek - 24 hó+      Óriás érzékelő kocka - Fogaskerekek - 24 hó+


Óriás érzékelő kocka - Fogaskerekek - 24 hó+ Óriás érzékelő kocka - Fogaskerekek - 24 hó+ Óriás érzékelő kocka - Fogaskerekek - 24 hó+ Óriás érzékelő kocka - Fogaskerekek - 24 hó+ Óriás érzékelő kocka - Fogaskerekek - 24 hó+


Bruttó ár: 169 570 Ft

     

SWP KT1004
Óriás érzékelő kocka - Fogaskerekek - 24 hó+

Az négyszögletű elemek mérete: 40x40x5 cm. A nagy fogaskerekek átmérője: 52 cm. A kis fogaskerekek átmérője: 30 cm. A forgatókarok mérete: 15x27 cm.
Mozgásfejlesztő eszközkészlet. Nagyméretű elemei különböző érdes felülettel rendelkeznek. Változatos formájú alakzatok építhetők belőlük síkban és térben is, melyek fejlesztik a gyermekek fantáziáját, alkotó készségét, miközben megismerhetik a fogaskerekek működési elvét. A készlet tartalma: 6 db puzzle-szerűen síkban és térben összeilleszthető lyukacsos négyzet elem, zöld színben. 2 db nagy méretű fogaskerék 2 db kis méretű fogaskerék 2 db forgatókar 2 éves korú gyermekek használatára CE minősítéssel ellátva!
Anyaga: műanyag
1+ Játékosok száma:
3Ajánlott korosztály: - 10Ez a termék van raktáron!<br>
Ez a termék van raktáron!
Ingyenes átvétel üzletünkben, 8-10 napon belül.
Házhoz szállítás 2-3 héten belül.
Túlméretes! Szállítási költségről kérje ajánlatunkat.


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


VIDEÓ
TERMÉKLEÍRÁS
Ezt a sokoldalú játékcsaládot különböző fejlesztésre használhatjuk. Nagyméretű elemei különböző érdes felülettel rendelkeznek. Változatos formájú alakzatok építhetők belőlük síkban és térben is, melyek fejlesztik a gyermekek fantáziáját, alkotó készségét, miközben megismerhetik a fogaskerekek működési elvét. Kapcsolódó termékek: SWP KT1001 - Óriás érzékelő kocka - Tapintás SWP KT1002 - Óriás érzékelő kocka - Vicces tükrök SWP KT1003 - Óriás érzékelő kocka - Torony A készletek egymással változatosan összeépíthetőek, mely során fejlődik a konstruáló képesség is. A Weplay márka 1999-ben indult el Tajvanon, azzal a céllal, hogy olyan termékeket gyártson, amik elősegítik a gyermekek motorikus készségeinek fejlődését, kommunikációját és kreativitását. A Weplay kisgyermekkori neveléssel kapcsolatos szakértelme a sarokköve a tervezési célkitűzéseinek, amelyek célja, hogy gyakorlatias, mozgatható és tárolható, nagy játékértékkel rendelkező berendezéseket készítsenek, amelyek elősegítik a készségfejlesztést. Szisztematikus termékek a holisztikus fejlesztéshez A Weplaynél a gyermekek holisztikus igényei szerint fejlesztik szisztematikus termékeiket, beleértve a vizuális-auditív-tapintási észlelést, a motoros készségeket, az egyensúlykoordinációt, a finommotorikus készségeket és a kreatív játékot. Az univerzális dizájn alapján, Tajvanon készült Weplay termékek segítenek a gyermekek boldog és egészséges felnövekedésében.ÖNNEK AJÁNLJUK   

Óriás érzékelő kocka - Fogaskerekek - 24 hó+
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 6 120 Ft
     

Masszírozó párna - pumpával
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 108 900 Ft
Akciós ár 102 370 Ft
     

Óriás folyó egyensúlyozó - Gonge 24 hó+
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 15 920 Ft
     

Egyensúlydeszka 41x50 cm
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 2 700 Ft
     

Dantoy lépegető henger
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 10 010 Ft
     

Gördeszka - minden irányba gördülő Szuperdeszka, PIROS
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 64 690 Ft
     

Hape Hűtőszekrény
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 36 070 Ft
     

Piknik asztal-Junior, kék-piros - Little Tikes
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 3 100 Ft