Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Mini Muffin Szortírozó Készlet      Mini Muffin Szortírozó Készlet


Mini Muffin Szortírozó Készlet Mini Muffin Szortírozó Készlet


Bruttó ár: 10 090 Ft

     

LER 5556
Mini Muffin Szortírozó Készlet

Csomagolás mérete: 27x16x8 cm
Termék méretek:
- Tálca: 26 x 14,5 cm
- Muffin méret: 2 x 2 cm
- Korong méret: 4,5 x 4,5 cm
- Szedő méret: 12 cm
Tartalma:
- 60 db mini muffin
- 1 db szortírozó tálca
- 2 db dobókocka
- 12 db szortírozó korong
- 1 db csipesz
Anyaga: Műanyag
1+ Játékosok száma:
3Ajánlott korosztály: - 8Ez a termék jelenleg nincs raktáron!
Ez a termék jelenleg nincs raktáron!
Várható beérkezés 6-8 hét

Várható szállítási költség összesen: 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


TERMÉKLEÍRÁS
A szortírozó készlet kiválóan alkalmas a színfelismerés, a számolás és a motorikus képességek fejlesztésére. Egyéni illetve csoportos foglalkozások egyik kiváló eszköze lehet. Szortírozz a színes, ínycsiklandozó muffinok segítségével, és fejleszd finommotoros képességeidet! A frissen sült mini muffinok készlete kiválóan alkalmas a színfelismerés, a számolás és párosítás képességeinek fejlesztésére, meghozva az étvágyat a tanulásra. Szortírozd a muffinokat a tálcán, vedd ki őket a csipesz segítségével, keverd és párosítsd őket. Megjegyzés: A játék megkezdése előtt, hagyjunk időt arra, hogy a gyerekek megismerkedjenek a játék összetevőivel: a szortírozó tálcával, a szortírozó korongokkal és a csipesszel.

A Mini Muffin Szortírozó Készlet bevezeti az óvodás-és kisiskolás korosztályt a matematikai alapfogalmakba.

A játék javasolt felhasználási módjai:

Szortírozó-párosító
Helyezzük a szortírozó korongokat a szortírozó tálcán lévő lyukakba. Tanulmányozzuk a gyerekekkel együtt az elhelyezett korongokat, és helyezzük rájuk a megfelelő színű-és számú muffint.

Keresd a párját!
Helyezzük el tetszőlegesen az összes muffint a szortírozó tálcán, majd vegyünk ki közülük egyet. A gyerekeknek az lesz a feladata, hogy a kiválasztott muffinhoz illő párt találjanak, amit vagy kézzel, vagy a csipesszel kell kivenniük a tálcáról. Tegyék egymás mellé a párban lévő muffinokat. Ismételjük meg a műveletet különböző színű muffinokkal.

Keresd a kakukktojást!
Helyezzük el tetszőlegesen az összes muffint a szortírozó tálcán, majd vegyünk ki közülük három ugyanolyan színű darabot, és egy olyat, ami különböző színű. Tegyük sorba a kiválasztott muffinokat, és kérdezzük meg a gyerekektől, melyik közülük a kakukktojás, és miért.

Színek és számok
Helyezzük el tetszőlegesen az összes muffint a szortírozó tálcán. Dobjunk a szín-és szám dobókockával, vagy mondjunk egy tetszőleges színt és számot (pl.: kék; 6). Kérjük meg a gyerekeket, hogy ennek megfelelő színben és mennyiségben (6 db kék muffin) találjanak muffinokat, majd vegyék ki őket a tálcáról, egyesével megszámolva őket. Ismételjük meg a játékot különböző színekkel és számokkal.

Rejtvény történetben
Helyezzük az asztalra a muffinokat. Találjunk ki történetet, és hagyjuk, hogy a gyerekek a muffinok használatával megtalálják a megoldást. Például: volt nekem két kék színű muffinom, az anyukám viszont adott még hozzá két sárga színű muffint. Hány színes muffinom van most összesen? Próbáljuk ki a játékot összeadások és kivonások gyakorlására is.

Vedd ki a sütőből!
Helyezzük el tetszőlegesen az összes muffint a szortírozó tálcán. Játsszunk a szám dobókockával: vegyünk ki a dobott számnak megfelelő muffint, a csipesz segítségével. Addig játsszunk, míg az összes muffin el nem fogy a tálcáról. A játék variációjaként, vegyük be a játékba a szín dobókockát is, a kapott szám-és szín határozza meg, hogy milyen színből hány darab muffint kell keresni.

Verseny
Helyezzük el a muffinokat a szortírozó tálcán (mindegyik lyukba tetszőleges színekből 10-10 db-ot tegyünk). Az egyik játékosé a felső sor, a másik játékosé az alsó sor: a játék célja, hogy te legyél az első játékos, aki kiveszi az összes muffint a sorából. Dobj a szám dobókockával, hogy kiderítsd, hány muffint vehetsz ki egyszerre, majd a csipesz segítségével vedd ki a megfelelő mennyiséget. Az nyer, akinek elsőként sikerül kiüríteni a tálcán lévő sorát.

Figyelem! A játék 3 éves kor alatti gyermekek számára nem ajánlott, mivel a kis alkotóelemek könnyen fulladást okozhatnak.ÖNNEK AJÁNLJUK   

Mini Muffin Szortírozó Készlet
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 4 630 Ft
     

Amőba - 4-et egy sorba
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 1 350 Ft
     

Gondolkodtató feladatok<br>a szorobán használatához
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 6 620 Ft
     

Válaszd ki! - Számok-számképek
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 820 Ft
     

Összeadás - Kivonás<br>Kártya - Számok
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 3 260 Ft
     

Szorobán számolóeszköz - tanulói
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 15 970 Ft
     

Számbingó 1-10
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 15 340 Ft
     

Szortírozó készlet <br> (168 db-os)
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 10 090 Ft