Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak


Bölcsődei és óvodai pályázatok, férőhelybővítések

Cégünk az elmúlt 15 évben számos, sikeres pályázaton vett részt, amelynek eredményeképp egyedi, minden igényt kielégítően felszerelt, korszerűen berendezett óvodák, bölcsődék kerültek átadásra.

Bútorgyárunk, valamint belsőépítész tervezői hátterünk segítséget nyújt egyedi bútorigények megvalósításában. A világ több mint 20 országából importált fejlesztő játékaink, saját gyártású kültéri eszközeink biztos alapot adnak egy korszerű intézmény indításához, bővítéséhez. Szakmai csapatunk segítséget nyújt textíliák, műszaki és háztartási eszközök kiválasztásában is.

Miben tudunk a segítségére lenni?

  • Helyszínen konzultálunk: igény esetén a helyszínre utazva tudunk egyeztetni.

  • Felmérünk-terveztünk: tervrajz, vagy kész épület esetén odaillő, helyszínre tervezett bútorok várják majd a gyerekeket

  • Javaslatot teszünk: számos esetben kimaradnak tételek a pályázat benyújtásánál, melyek később már nehezen pótolhatóak. Mi segítünk az Önök igényeinek megfelelő pályázati lista összeállításában, hogy ez ne fordulhasson elő!

  • Elkészítjük: összeállítjuk konkrét igényeiknek megfelelő eszközlistát.

  • Megvalósítjuk: saját gyártói bázisunk és több 1000 m2-en kialakított raktárkészletünk lehetővé teszi a gyors megvalósítást

Mi a végeredmény?

Elégedett felnőttek, boldog gyerekek!

Önnek nem kell mást tennie csak felhíni a +36-20-337-3944 telefonszámot vagy emailt küldeni a palyazat@horzrt.hu email címre.