Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

ELÉRHETŐSÉG

1076 Bp Péterfy S. u. 7.
Telefon:+36/1 322-5221
Mobil:+36/20 261-6001
Fax: +36/1 478-0666

webaruhaz@horzrt.hu

Hétfő-péntekig: 8-16 h.
Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknakMEGÚJULT A HOR-BÓNUSZ TÁMOGATÓ PROGRAMUNK!

TÁMOGASSUK EGYÜTT A BÖLCSŐDÉKET, ÓVODÁKAT!

A HOR Zrt. 2010-ben indította útjára HOR-BÓNUSZ PROGRAMJÁT, mellyel számos intézmény jutott játékokhoz az évek során a szülőkés a HOR Zrt. tudatos összefogásának köszönhetően.

Ezt a programot továbbfejlesztettük és a honlapunkon is elérhetővé tettük. A 2016-os év rendkívül fontos cégünk életében, hiszen idén ünnepeljük megalakulásunk 25. évfordulóját.Piacvezető intézményellátóként feladatunknak érezzük, hogy ne csak kiszolgáljuk,hanem segítsük is az intézményeket, akik az elmúlt 25 évben partnereink,barátaink lettek.

A támogatás célja:

Nagyon sok intézmény küzd napi problémákkal, nehézségekkel. Fejlesztőeszközök beszerzésére kevés pénzt tudnak fordítani. A HOR Zrt. ebben kíván segítségükre lenni. Minden magánszemélyvásárlása után a HOR Zrt. a rendelés értékének 5%-át, mint HOR-BÓNUSZ PONTOT jóváírja a vásárló által kiválasztott intézmény részére. 1 HOR PONT=1 Ft

Hogyan tudom támogatni az intézményt?

Önnek csak annyi a teendője, hogy vásárlásakor kiválasztja az Ön által támogatni kívánt intézményt a megadott listából.. A rendszerünk automatikusan rögzíti a vásárlása után járó HOR-BÓNUSZ PONTOKAT és azokról e-mailben értesítést küld a kiválasztott intézmény részére. Minél több szülő,nagyszülő, rokon vásárol és támogat egy intézményt, annál több fejlesztőeszközhöz jut az óvoda vagy a bölcsőde.

Intézményként tudok HOR-BÓNUSZ PONTOKAT gyűjteni?

Amennyiben kedveli a játékainkat és elégedett velünk, ajánlja webáruházunkat az intézményébe járó gyermekek szüleinek.

Hogyan válthatom be intézményként a HOR-BÓNUSZ PONTJAIMAT?

A HOR-BÓNUSZ PONTOK folyamatoson beválthatóak,de akár gyűjthetőek is. Nem kötjük határidőhöz, az intézmény dönti el a vásárlásidőpontját. A HOR-BÓNUSZ PONTOK levásárlása csak a webáruházunkban leadott megrendeléssel érvényesíthető. Megrendelésekor rendszerünk automatikusan felajánlja a maximálisan beváltható pontok értékét.

Mire válthatom be a HOR-BÓNUSZ PONTJAIMAT?

Az intézmény maga dönti el, hogy webáruházunkból,milyen raktáron levő fejlesztőeszközt választ, hiszen ő tudja, hogy milyen játékra van szüksége.

Fontos!

A HOR-BÓNUSZ PONTOKAT kizárólag a webáruházunkban leadott, teljesült és kifizetett rendelések után írjuk jóvá. A szállítási költség után HOR-BÓNUSZ PONTOT nem áll módunkban adni.

 

Bölcsődei plakátot itt töltheti le!

Óvodai plakátot itt töltheti le!