Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA
ELÉRHETŐSÉG

1076 Bp Péterfy S. u. 7.
Telefon:+36/1 322-5221
Mobil:+36/20 261-6001
Fax: +36/1 478-0666

webaruhaz@horzrt.hu

Hétfő-péntekig: 8-16 h.
Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Öko-ház nyereményjáték[ ÚJ HÍR HOZZÁADÁSA ][ HÍRLEVÉL KÓD GENERÁLÁS ]


Fejlesztőjáték akció!
(2017-09-22)

A Frank fejlesztőjáték családunk már sokak számára ismerős lehet! Rengeteg óvoda, bölcsőde, fejlesztő pedagógus, logopédus, sőt számos szülő választotta már gyermeke otthoni fejlesztésére!


Fejlesztőjáték akció!Hengeres Szorzótábla AKCIÓ + Óvodai Vászon Lepedők
(2017-08-17)

Már csak 2 hét van hátra a nyárból és kezdődik az iskola! Még van lehetőség időben beszerezni és kipróbálni számos újdonságunkat és TOP termékeinket!


Hengeres Szorzótábla AKCIÓ + Óvodai Vászon LepedőkVárnak Rád az újdonságaink!
(2017-08-10)

Ez a 3 jellemző illik leginkább a HAPE termékcsalád legújabb játékaira. Ismerkedjen meg azzal a több, mint 20 féle újdonságunkkal, amelyek garantáltan elnyerik a gyerekek tetszését. A legkisebbeknek fürdős, vizezős termékeket, a lányoknak konyhai szerepjátszós kiegészítőket, a fiúknak pedig a legszuperebb és legvidámabb vonatos játékokat ajánljuk!


Várnak Rád az újdonságaink!Legyen Ön is HOR-KLUBTAG!!!!
(2016-06-20)

Rendszeres vásárlóink között folyamatosan felmerül az igény, hogy mint régi, hűséges partnereink tudnak-e még kedvezőbb áron vásárolni a HOR Zrt-nél. A HOR - KLUB Tagsággal mindez lehetővé válik! Ehhez nem kell mást tenniük, mint honlapunkon HOR - KLUB Tagnak jelentkezni!


Legyen Ön is HOR-KLUBTAG!!!!Óvodai és Bölcsődei férőhelyek bővítése
(2016-02-15)

A HOR Zrt. a 20/2012 (VIII.31.) EMMI rendelet (nevelési-oktatási működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról) 2. melléklete alapján segítséget nyújt ÓVODÁK teljes körű berendezésében. Legyen szó bútorról, játékról vagy egyéb eszközökről, kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre az ajánlat elkészítésében.


Óvodai és Bölcsődei férőhelyek bővítéseAkciós Axi Házak
(2015-09-09)

Szeretnénk a figyelmükbe ajánlani új termékcsaládunkat, az AXI Játszóházakat! A gyártó termékei most AKCIÓS (30%-al kedvezőbb) áron elérhetőek a készlet erejéig! A házakat kizárólag magánszemélyeknek értékesítjük!


Akciós Axi HázakMire figyeljünk iskola tábla vásárláskor?
(2012-03-27)

A piacon egyre több tábla jelenik meg, melyek igazán messze vannak a jó minőségtől. Pedig egy tábla pontosan az a termék, amit egy iskola nem szeretne évente lecserélni!
Nagyon fontos, hogy ha táblát vásárol, feltétlenül járjon utána, honnan származik a termék! Mióta van a piacon? Ki forgalmazza, esetleg ki importálja. Milyen anyagból van?


Mire figyeljünk iskola tábla vásárláskor?