Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Bábkészlet - Népmesék      Bábkészlet - Népmesék

Bruttó ár: 25 610 Ft

     

ABN 5018FK
Bábkészlet - Népmesék

Tartalma:
8 db kesztyűbáb felnőtt kézre:
nagyapó, gazdag ember, öreganyó,
Ludas Matyi, Okos Kata, ördög,
liba, huszár
4Ajánlott korosztály: - 99Ez a termék jelenleg nincs raktáron!
Ez a termék jelenleg nincs raktáron!
Várható beérkezés 6-8 hét

Várható szállítási költség összesen: 1 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


TERMÉKLEÍRÁS
JÁTÉKSZABÁLY
Bábkészlet felnőtt kézre, Népmesék.

Tartalma: 8 db kesztyűbáb, nagyapó, gazdag ember, öreganyó, fiú bábu, lány bábu, ördög, liba, huszár; anyaga: textil. 4 éves kortól.

A kesztyűbábok Antoni Rozália iparművész által tervezett Zsűrizett iparművészeti alkotások.

Magyarországon előállított, többnyire magyar alapanyagokból, kézi munkával készített, magas minőségű termékek, melyek kimondottan pedagógia módszertani szempontok alapján lettek kialakítva. A felnőtt kézre méretezett, 20-25 cm-es háromujjas kesztyűs kialakítás megkönnyíti a szerepjátékokat a felnőttek részére, de gyerekek is ugyanúgy tudják mindennapi, tartós játéknak is használni.

Nagyapó: Fehér filc kesztyű, barna mellénnyel és fekete sárga zsinóros kalappal. Az arcot a fehér bajusz teszi karakteressé.

Gazdag ember: Fekete alsó és piros felső részből álló kesztyű, jellemzően pocakosra tömve, fekete farkasfogból és sárga filc pitykékből álló díszítéssel. A fekete filc kalapot zöld toll díszíti, az arcot fekete bajusz teszi karakteressé.

Öreganyó: Kékfestő jellegű kesztyű, fekete, csipkével díszített köténnyel. Arcát és egész fejét fekete kendő teszi karakteressé.

Fiú: A fiú kesztyűbáb kétszínű, nadrágot szimbolizáló kesztyűvel, fonálból kialakított rövid hajjal egyértelműen felismerhető, kisfiús karaktert mutat.

Lány: A lány kesztyűbáb szoknyát formázó kesztyűvel, fonálból kialakított hosszú, fonott hajjal és virágot mintázó masnival egyértelműen felismerhető, lányos karaktert mutat.

Ördög: Piros kesztyű és fej, fekete filc fülek és szarvak, melyek összképét piros farok fekete filc bojttal teszi karakteressé.

Liba: Fehér lapos filc kesztyű, narancssárga filc csőr és lábak jellemzik ezt az egyszerű megjelenésű, de karakteres figurát.

Huszár: Piros filcből álló kesztyű, fekete mellénnyel rajta és a nyakánál arany sujtásos díszítéssel. A piros filc csákó jellegzetes fekete ellenzőt és piros szíjat kapott, az arcot fekete bajusz teszi karakteressé.

A báb a gyermek belső világának egyik legkifejezőbb eszköze. Bábozás közben feleleveníti tapasztalatait, elképzeléseit és szociális élményeit. A bábozás elengedhetetlen eleme a beszéd. Bábozás közben a gyerekek fogalmakat, kifejezéseket gyakorolhatnak, hangokat utánozhatnak és elsajátíthatják az összefüggő beszédet. A szerepek eljátszása során különböző érzelmi állapotokat élhetnek át.ÖNNEK AJÁNLJUK   

Bábkészlet - Népmesék
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 7 800 Ft
     

Logikai erdő, szín- és formaválogató játék 24 hó+
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 8 580 Ft
     

Hangot adó puzzle - szerszámok 12 hó+
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 3 210 Ft
     

Báb, felnőtt - Kacsa
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 3 210 Ft
     

Báb, felnőtt - Apa
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 6 440 Ft
     

Számoló kacsák-mágneses puzzle 24 hó+
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 9 400 Ft
     

Bilibo Game Box
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 2 630 Ft
     

Báb, gyerek - Madárka
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 3 210 Ft