Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓ
KOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:
Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Bábkészlet - Népmesék      Bábkészlet - Népmesék

Bruttó ár: 25 610 Ft

     

ABN 5018FK
Bábkészlet - Népmesék

Bábkészlet felnőtt kézre, Népmesék.
Tartalma: 8 db kesztyűbáb, nagyapó, gazdag ember, öreganyó, fiú bábu, lány bábu, ördög, liba, huszár. 4 éves kortól.
A kesztyűbábok Antoni Rozália iparművész által tervezett zsűrizett iparművészeti alkotások.
Magyarországon előállított, többnyire magyar alapanyagokból, kézi munkával készített, magas minőségű termékek, melyek kimondottan pedagógia módszertani szempontok alapján lettek kialakítva. A felnőtt kézre méretezett, 25-30 cm-es háromujjas kesztyűs kialakítás megkönnyíti a szerepjátékokat a felnőttek részére, de gyerekek is ugyanúgy tudják mindennapi, tartós játéknak is használni.
Nagyapó: Fehér filc kesztyű, barna mellénnyel és fekete sárga zsinóros kalappal. Az arcot a fehér bajusz teszi karakteressé.
Gazdag ember: Fekete alsó és piros felső részből álló kesztyű, jellemzően pocakosra tömve, fekete farkasfogból és sárga filc pitykékből álló díszítéssel. A fekete filc kalapot zöld toll díszíti, az arcot fekete bajusz teszi karakteressé.
Öreganyó: Kékfestő jellegű kesztyű, fekete, csipkével díszített köténnyel. Arcát és egész fejét fekete kendő teszi karakteressé.
Fiú: A fiú kesztyűbáb kétszínű, nadrágot szimbolizáló kesztyűvel, fonálból kialakított rövid hajjal egyértelműen felismerhető, kisfiús karaktert mutat.
Lány: A lány kesztyűbáb szoknyát formázó kesztyűvel, fonálból kialakított hosszú, fonott hajjal és virágot mintázó masnival egyértelműen felismerhető, lányos karaktert mutat.
Ördög: Piros kesztyű és fej, fekete filc fülek és szarvak, melyek összképét piros farok fekete filc bojttal teszi karakteressé.
Liba: Fehér lapos filc kesztyű, narancssárga filc csőr és lábak jellemzik ezt az egyszerű megjelenésű, de karakteres figurát.
Huszár: Piros filcből álló kesztyű, fekete mellénnyel rajta és a nyakánál arany sujtásos díszítéssel. A piros filc csákó jellegzetes fekete ellenzőt és piros szíjat kapott, az arcot fekete bajusz teszi karakteressé.
A manufakturális gyártásból adódóan előfordulhat, hogy a bábok más színű és mintájú anyagból készülnek el, mint ahogy az a képen látható!
4Ajánlott korosztály: - 99Ez a termék jelenleg nincs raktáron!
Ez a termék jelenleg nincs raktáron!
Várható beérkezés 6-8 hét

Várható szállítási költség összesen: 1 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


TERMÉKLEÍRÁS
JÁTÉKSZABÁLY
A báb a gyermek belső világának egyik legkifejezőbb eszköze. Bábozás közben feleleveníti tapasztalatait, elképzeléseit és szociális élményeit. A bábozás elengedhetetlen eleme a beszéd. Játék közben a gyerekek fogalmakat, kifejezéseket gyakorolhatnak, hangokat utánozhatnak és elsajátíthatják az összefüggő beszédet. A szerepek eljátszása során különböző érzelmi állapotokat élhetnek át, melyeket a későbbi társas interakciók során is jól tudnak majd alkalmazni.
A manufakturális gyártásból adódóan előfordulhat, hogy a bábok más színű és mintájú anyagból készülnek el, mint ahogy az a képen látható!
A báb a gyermek belső világának egyik legkifejezőbb eszköze. Bábozás közben feleleveníti tapasztalatait, elképzeléseit és szociális élményeit. A bábozás elengedhetetlen eleme a beszéd. Bábozás közben a gyerekek fogalmakat, kifejezéseket gyakorolhatnak, hangokat utánozhatnak és elsajátíthatják az összefüggő beszédet. A szerepek eljátszása során különböző érzelmi állapotokat élhetnek át.ÖNNEK AJÁNLJUK   

Bábkészlet - Népmesék
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 4 770 Ft
     

Hama MAXI Alaplaphoz gyöngyrögzítő matricakészlet - alaplappal
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 7 830 Ft
     

Rejtélyes makkok
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 14 770 Ft
     

Hama Tárolódoboz gyöngyökhöz 6000 db gyöngy és 3 alaplap
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 2 630 Ft
     

Báb, gyerek - Elefánt
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 7 450 Ft
     

Kalapács Játék - Város
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 3 210 Ft
     

Báb, felnőtt - Okos Kata
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 3 210 Ft
     

Báb, felnőtt - Süni
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 6 200 Ft