Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓ
KOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:
Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Vidám állati egyensúlyozás       KÉSZLET EREJÉIG!Vidám állati egyensúlyozás


Vidám állati egyensúlyozás Vidám állati egyensúlyozás Vidám állati egyensúlyozás Vidám állati egyensúlyozás Vidám állati egyensúlyozás Vidám állati egyensúlyozás Vidám állati egyensúlyozás Vidám állati egyensúlyozás Vidám állati egyensúlyozás


Bruttó ár: 12 380 Ft

     

BE 22770
Vidám állati egyensúlyozás

Csomagolás mérete: 34 × 34 × 6 cm
Egyensúlyozó játéktábla átmérője: 30 cm
Tartalma:
- 1 db egyensúlyozó játéktábla
- 1 db fa egyensúlyozó talp
- 3 db dobókocka
- 4 db béka
- 4 db pillangó
- 4 db méhecske
- 5 db vízcsepp
- 1 db szitakötő
Anyaga: Karton és fa
2-4 Játékosok száma:
4Ajánlott korosztály:+Ez a termék van raktáron!<br>
Ez a termék van raktáron!
Ingyenes átvétel üzletünkben 1-3 napon belül.
Házhoz szállítás 1 héten belül.
Várható szállítási költség összesen: 1 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


TERMÉKLEÍRÁS
A játéktábla izeg-mozog, és billeg. De ki lesz képes megtartani a helyes egyensúlyt, mikor a virágok szellőben hajladoznak a réten? Csak a kézügyességednek és jó megfigyelőképességednek köszönhetően segíthetsz a békának és barátainak, hogy biztonságban landolhassanak a kertben. De vigyázz, könnyen vizes lehetsz! A játék kétféleképpen játszható: mindkét változat javítja a koncentrációt és a finommotorikus készségeket.

Háttértörténet:
A mező állatai egy forró nyári napon a tóhoz gyűlnek, hogy lehűtsék kicsit magukat. ’Játsszunk valamit!’ javasolja a kis szitakötő. ’Mindenki válasszon egy virágot, amire rárepül, de anélkül, hogy vizes lenne. Az nyer, aki a játék végére is száraz marad.’ Tudsz segíteni az állatoknak, hogy eljussanak a virágokra, és vízililiomokra, anélkül, hogy vizesek lennének? Vigyázz, ha nem sikerül, rád is fröccsenhet pár csepp víz!

A játék előkészítése:
Kétféle játékvariációból választhatunk. A játéktábla azon oldalát használva, amin a ’virágos mező’ található, a színkockával és az állatos dobókockával játszunk, a békák, pillangók és méhecskék állatfiguráival kiegészítve. Ez a játék különösen alkalmas a kisebb gyermekek számára, mert csupán négy különböző szín van játékban, és a figurákat sem kell a játéktáblán nagyon pontosan elhelyezni. A játéktábla „tavas” oldalán játszva, a színkockát kihagyjuk a játékból, és csak a szitakötős- és az állatos kockákkal játszunk. Ebben a változatban az összes figura és a szitakötő is játszik. Ez a játék inkább az idősebb gyermekeknek alkalmas, mert 5 különböző színt kell azonosítani, és a figurákat pontosan kell elhelyezni a két különböző színű kehelyből álló vízililiomok megfelelő részére. Ezenkívül, a hintázó szitakötő is nehezíti a játékot. Vegyük ki a játéktáblát és helyezzük el az asztalon, a kívánt oldalával felfelé fordítva. Tegyük ki mellé az állatfigurákat, dobókockákat és vízcseppeket.

A játék menete:

Virágos rét
A játéknak ehhez a változatához fordítsuk a játéktáblát a ’virágos mezőt’ mutató oldalára, és használjuk a színkockát, és az állatos kockát. A virágok itt négy különböző színben fordulnak elő, és sövény választja el az egyes színeket egymástól. A legfiatalabb játékos kezd. Ezután óramutató járásával megegyező irányba halad a játék. A kezdő játékos egyszerre dob a színkockával és az állatos kockával, és elveszi a dobott állatot, majd óvatosan a mezőnek arra a részére helyezi, ahol az általa dobott színű virágok találhatók. Mindegyik színű virágból két elkerített résznyi van a játéktáblán. A játékos ezek közül tetszőlegesen eldöntheti, melyikre helyezi az állatot. Ugyanarra a részre egynél több állatot is helyezhetünk. De vigyázat, az állatok bele ne essenek a tábla közepén lévő tóba. Ha ez történik, az állatot ki kell venni a vízből, és vissza kell tenni a mezőre. Ha mosolygó fejet dobunk, a dobott figurát a mező bármely részére felhelyezhetjük. Ezután a következő játékos jön. Ha az általa dobott állatfigura már nem elérhető, a következő játékoson a sor. Ha a többi állat közül bármelyik leesne a játéktábláról, miközben valamelyik játékos felhelyezi az általa dobott figurát a táblára, a körnek vége. Mivel az állatok beleestek a vízbe, az a játékos, akinek a hibájából történt az eset, kap egy vízcseppet. Ezt követően a játék újraindul.

A játék vége:
Amint valamelyik játékos másodjára lesz vizes, vége a játéknak, és az a játékos veszít, aki miatt a játéknak vége lett. Az nyer, akinek a játék végére a legkevesebb vízcseppje van, vagy akinek egyáltalán nincs vízcseppje. Ha minden állatot felhelyeztünk a táblára, és nem esik le egyik sem, továbbra is dobjunk a kockával, de a dobott állatokat ezúttal vegyük le a játéktábláról. Ha állatok esnek le a játéktábláról, míg valamelyik játékos levesz egy figurát, az a játékos egy vízcseppet kap. Ezt követően a játék újraindul.

’Utazó’ verzió:
A játék a fent leírtak alapján zajlik. De ha mosolygó fejet dobunk, le kell vennünk a tábláról egy általunk választott állatfigurát, és át kell helyeznünk egy másik virágos részre (a játék kezdete előtt döntsük el, hogy óramutató járásával megegyező vagy ellentétes irányba haladunk).

Játék vízcseppek nélkül:
A játék elve ugyanaz, mint az ’utazó’ verzió esetén, a különbség csak annyi, hogy a játékfigurákat a játék kezdete előtt egyenlően szétosztjuk a játékosok között. Ha az állatok leesnek, a játékosnak le kell őket venni a tábláról. A cél most az lesz, hogy az összes állat felkerüljön a játéktáblára. Az a játékos nyer, aki elsőként végre tudja ezt hajtani. Ebben a játékban ne használjuk a vízcseppeket.

Szitakötős verzió:
Ebben a változatban a szitakötő is játszik. A játék kezdete előtt, a legfiatalabb játékosnak a mező egy tetszőlegesen választott részére kell helyeznie a szitakötőt. Ebben a verzióban a szitakötő a játék teljes időtartama alatt a táblán marad. Ha mosolygó fejet dobunk, a szitakötőt a dobó játékos által választott részre kell áthelyezni.

Tó vízililiomokkal
Ebben a verzióban, a játéktáblát arra az oldalára fordítjuk, ahol a tavirózsás tó található. 5 különböző színben találhatók itt, a kétszínű kehelyből álló vízililiomok. Ebben a játékban a szitakötő is játszik, és a színkockát kicseréljük a szitakötős kockára. A játékot itt is óramutató járásával megegyező irányba haladva játsszuk, de ezúttal a legidősebb játékos kezd. A játék kezdete előtt, a legidősebb játékos elhelyezi a szitakötőt egy általa választott tavirózsára. A szitakötő a játék egésze alatt a táblán marad. Ezt követően a játékos egyszerre dob az állatos és a szitakötős-színkockával. Ezt követően, a játékosnak az általa dobott állatot, egy, az általa dobott színt megjelenítő tavirózsára kell helyeznie. Mindegy, melyikre, azonban arra kell figyelnie, hogy az állatfigura nem lóghat túl a tavirózsa szélén. Ha viszont a játékos nem színt dob, hanem szitakötőt, a szitakötőnek helyet kell cserélnie, a másik kockával dobott állattal. Ha nincs olyan állat a játéktáblán, amivel a szitakötőnek helyet kéne cserélnie, egyszerűen csak változtassuk meg a szitakötő helyét. Az állatoknak itt sem szabad a vízbe esniük, ha ez megtörténik, azt az állatfigurát le kell venni a játéktábláról, és újra fel kell használnia az adott játékosnak. Ha az egy színhez tartozó összes mező foglalt, vagy a dobott állatfigura már nem elérhető, a következő játékos jön.

Tippek óvodai pedagógusoknak:

Hasonlítsuk össze (Kor: 3+)
Használjuk a különböző állatokat, hogy megértessük a gyermekkel az összehasonlítás lényegét. Mely állatok nagyobbak/kisebbek a másiknál, melyek egymással azonos méretűek? Milyen nagyságúak ezek az állatok a valóságban? Vannak olyan tárgyak a szobában, amik egymáshoz képest eltérő méretűek? Mi a helyzet a különböző magasságú gyerekekkel?

Állatok a mezőn (Kor: 3+)
Gondoljuk végig a gyermekkel, hogy mely állatok élnek a mezőn, és melyek a tavirózsás tóban. mely állatok élnek a föld alatt, melyek a föld felett, és melyek közelítenek a földhöz fentről, a levegőből? Tudják a gyerekek mi a különbség az emlősök és a rovarok között? Mely állatok mely kategóriába tartoznak?

Egyensúly-feladat (Kor: 5+)
Nézzük meg együtt a játéktáblát, és gondoljuk végig a gyerekekkel, hogy eshetnek le róla állatok. Miért nehezebb a szitakötő felhelyezése a többi állatfiguránál? Hasonlítsuk össze a játéktáblát, egy játszótéri mérleghintával. esetleg kipróbálhatjuk valódi mérleghintán is az összegyűjtött tapasztalatokat. Végezzünk egyszerű egyensúly-gyakorlatokat a gyermekekkel a szobában, vagy kint a szabadban. Ki tud egy lábon megállni? Nehezebb az egyensúlyt megtartani, ha nem nyújtod ki két oldalra a karjaidat? Ki tud gólyalábon járni?

Tippek szülőknek
A gyermek korától függően, először kihagyhatjuk a játékból az állatos kockát, a különböző méretű állatokkal, hogy a gyermeknek először csak a mező virágainak színeit kelljen összehasonlítania. Később bevihetjük a játékba az állatos kockát is, és felfedezhetjük a gyermekkel együtt a különböző állatok méretét. Ezt követően, a játékot a javasolt játékszabályok alapján játszhatjuk tovább. Próbáld ki magad, és figyeld meg, mekkora kézügyességet igényel, hogy úgy egyensúlyban tartsd az állatfigurákat, hogy azok ne essenek le a játéktábláról. Hogy egyszerűsítsük a játékot, az elején fektetve is felhelyezhetik a gyerekek az állatokat, nem muszáj a talpukra állítaniuk őket.ÖNNEK AJÁNLJUK   

Vidám állati egyensúlyozás
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 1 690 Ft
     

Kocka Puzzle - Állatok 24 hó+
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 9 330 Ft
     

Frankie az ételhordó cica-vicces forma megfigyelő és finommotorika fejlesztő játék
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 7 410 Ft
     

Brainbox - ABC
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 4 930 Ft
     

Sztorikocka- Kalandok
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 6 290 Ft
     

Szövőkeret, kicsi 28x45 cm
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 2 060 Ft
     

Színes fagyöngyök
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 7 160 Ft
     

Fűzhető láncszemek, 60 darabos, 24 hó+
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 15 220 Ft