Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Dzsungel társas      Dzsungel társas


Dzsungel társas


Bruttó ár: 2 750 Ft


FRA 24102
Dzsungel társas

2+ Játékosok száma:
4Ajánlott korosztály: - 14Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Várható szállítási költség összesen: 1 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


TERMÉKLEÍRÁS
Ki nevet a végén:

Egy izgalmas kaland, ahol minden egyes lépessel üldözöl és menekülsz, szem előtt tartva azt a célt, hogy az állataidat minél hamarabb a házba juttasd megóvva ezzel őket a többi vadállattól. Ha mindenki eszén túljársz, te lehetsz a dzsungel királya!

A játék menete:
Minden játékos választ egy-egy bábukészletet. A sorrendet kockadobással döntik el, a legnagyobbat dobó játékos kezd. A játékosok bábuikat az azonos színnel jelölt indulási pontra állítják, majd egymás után próbálnak 6-ost dobni, ami egy-egy bábunak a játékba lépéséhez szükséges. Ha sikerül 6-ost dobni, újra dobhat, és bábujával a dobott értéknek megfelelő számút lép előre. A bábuk az óramutató járásával megegyezően haladnak a pályán. Ha egy játékosnak több bábuja is a pályán van már, és dupla dobása van (egy 6-os és egy új dobás), különböző bábukkal is lelépheti azt. Két 6-os dobása esetén egy harmadik dobás is jár. Ha a bábu egy másik játékos bábuja által elfoglalt mezőre lép, az utolért bábut vissza kell tenni az indulási pontra, és csak 6-os dobásával állhat ki újra. A célba csak pontos dobással lehet beérni. A győztes az, aki elsőként ér célba mind a négy bábujával.

Kígyók, létrák:

Indulj el az úton és találj minél több létrát, amin fel tudsz mászni, de kerüld el a kígyókat, amelyek fejére lépve sajnos lecsúszol a kígyó testén. Kígyók, létrák: Indulj el az úton és találj minél több létrát, amin fel tudsz mászni, de kerüld el a kígyókat, amelyek fejére lépve sajnos lecsúszol a kígyó testén.

A játék menete:
A játékot az kezdi, aki először 6-ost dob. Újabb játékos csak 6-ost dobva léphet be a játékba. A bábukkal a dobásoknak megfelelően lépegetünk. Ha olyan mezőre jutunk, amelyről létra vezet felfelé, felmehetünk a létrán, de ha egy kígyófejhez érkezünk, le kell csúsznunk a farkáig. Ha valamelyik másik játékos által már elfoglalt mezőre érkezünk, kiütjük őt, azaz vissza kell állnia a kezdő mezőre. A játék célja, hogy minél kevesebb számú dobással érjük be a célba. (Ha nem pontosan oda érkezünk, lépés közben vissza kell fordulnunk, és visszafelé lépnünk.) Az győz, aki először érkezik meg a célba.ÖNNEK AJÁNLJUK   

Dzsungel társas
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 4 930 Ft

Sztorikocka - Alapkészlet
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 7 410 Ft
Akciós ár 5 450 Ft

Brainbox - Mítoszok és szörnyetegek
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 3 390 Ft

Zebra Party
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 7 410 Ft
Akciós ár 5 450 Ft

Brainbox - Magyarország
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 6 060 Ft

Matchify- Párosíts kártyajáték: Utazó
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 8 100 Ft

Csigafutam
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 6 430 Ft

Dobble
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 860 Ft