Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Ügyes galamb      Ügyes galamb


Ügyes galamb Ügyes galamb Ügyes galamb Ügyes galamb Ügyes galamb


Bruttó ár: 7 290 Ft

     

HOR0481FB
Ügyes galamb

Tartalma:
- 12 db feladatkártya
- 12 db kártyaállvány
- 4 db vetőmagos zsák
- 2 db habszivacs kocka
Anyaga: Karton és műanyag
2-4 Játékosok száma:
5Ajánlott korosztály:+Ez a termék van raktáron!<br>
Ez a termék van raktáron!
Ingyenes átvétel üzletünkben 1-3 napon belül.
Házhoz szállítás 1 héten belül.
Várható szállítási költség összesen: 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


TERMÉKLEÍRÁS
A játék, ami garantáltan egyensúlyba hoz!

Dobj a kockával…Vedd fel a pozíciót…Tartsd az egyensúlyt!

Szia! Reggie vagyok … na nem egy izompacsirta, csak egy egyszerű galamb. Nagyon örvendek! Mindig is arról álmodtam, hogy a cirkusz tagja legyek. Szerencsére pont most keresnek kötéltáncost, és én már mióta az eszemet tudom, erre az alkalomra készülök. A segítségedre lenne szükségem 12 gyakorlat végrehajtásában, hogy megkapjam a munkát.

Erő, egyensúlyérzék, elszántság, számolás: erre mind szükség lesz, hogy segíteni tudj a 12 gyakorlat végrehajtásában. Légy te az első játékos, aki az összes pozíciót sikeresen teljesítve megnyeri a játékot!

Készen állsz? Dobj mindkét kockával egyszerre, hogy lásd, mennyi ideig kell a mozdulatsort tartanod, a babzsákot a testeden egyensúlyozva. Extra kihívásokkal is találkozhatsz az úton, de tarts ki: ÜGYESEN, MADÁRKA!

Tartozékok:
- 12 db feladatkártya
- 2 db habszivacs kocka (egy kék számos, és egy zöld egyensúly-kocka)
- 4 db babzsák (kék, piros, sárga, zöld színekben)
- játékszabály

Rengeteg nevetés!

Játékszabály:

A játék célja:
Segíts Reggie -nek, a galambnak felkészülni, hogy felvegyék a cirkuszi társulat tagjai közé. Használd az erőd, egyensúlyérzéked, légy kitartó, és számolj ügyesen, hogy te légy az első, aki mind a 12 gyakorlatot végrehajtva végighalad a pályán. Ne feledd, extra kihívásokkal is találkozhatsz az úton: csak ügyesen!

A játék előkészítése:
A színes babzsákokat osszuk szét a játékosok között. Keverjük meg a feladatkártyákat, majd állítsuk őket a kis talpakba, egymás mellé egy sorba. A játék során a játékosok ezen a 12 gyakorlaton haladnak végig. Ha sikerült végrehajtanod a gyakorlatot, helyezd a babzsákod az elé a kártya elé, hogy tudd, honnan kell folytatnod, amikor legközelebb sorra kerülsz.

Hogyan játsszuk:
1. A legfiatalabb játékos kezd. A játékos egyszerre dob a két kockával. A zöld kocka megmutatja, hogy a testén hová tegye a babzsákot (fejére, vállára, kezére, vagy lábfejére), miközben a feladatkártyán látható gyakorlatot végrehajtja; a kék kocka pedig azt mutatja meg, hogy a többiek meddig számoljanak el hangosan (3, 5, 7, 10 másodpercig), míg hiba nélkül tartania kell a mozdulatsort.

Vigyázz a pillangókkal! A zöld egyensúly-kocka egyik oldalán, Reggie-t pillangók veszik körül. Ha valaki ezt dobja, eldöntheti, hogy melyik testrészén akarja a babzsákot egyensúlyozni (mindenképp a testen kell maradnia). Eközben a többiek pillangókhoz hasonlóan ’csapkodnak a szárnyaikkal’, hogy eltereljék a gyakorlatot végrehajtó játékos figyelmét, közben hangosan, közösen számolnak. A játékosok nem kerülhetnek fizikai kontaktusba a mozdulatsort végző játékossal, de bármi mást megpróbálhatnak, hogy kizökkentsék őt, és leejtse a babzsákot.

Csirip, csirip! A zöld egyensúly-kocka utolsó oldala (amely a csiripelő Reggie-t ábrázolja) lehetőséget ad a játékosnak, hogy eldöntse, melyik testrészén akarja egyensúlyozni a babzsákot (mindenképp a testen kell maradnia). A játékosnak végig madárként kell csiripelnie, miközben végrehajtja a gyakorlatot. A többi játékos nem kerülhet fizikai kontaktusba a mozdulatsort tartó játékossal, viszont itt is hangosan, és közösen számolnak.

2. A többi dobás esetén, a játékos a testén, a zöld kockán jelzett helyre teszi a babzsákot. Amint sikerült felvennie a megfelelő pozíciót, a többi játékos hangosan, és közösen számol (1,2,3…stb.).Ha a játékosnak sikerül a megadott időtartamig megtartania a pozíciót, anélkül, hogy leejtené a babzsákot, a következő feladatkártyára lép, és folytathatja a körét. A második feladatkártyára továbblépve az általa dobott másodpercek száma megduplázódik, így kétszer annyi ideig kell megtartania a kockán dobott mozdulatot. Ha sikerül továbbjutnia a harmadik feladatkártyáig, a másodpercek száma triplázódik. A játékosok egy körön belül maximum három gyakorlatot hajthatnak végre.

Ha a játékosnak nem sikerül végrehajtani a gyakorlatot, és a babzsák leesik, a babzsákot a soron következő kártyára kell helyeznie, nem kell megismételnie a korábban sikertelen gyakorlatot.

Figyelj a speciális mozgó gyakorlatokra, mint a „Csapkodj a szárnyaiddal”, vagy „Dörzsöld a hasad, és ütögesd a fejed”. Ezeket a mozdulatokat a kártyán lévő nyilak jelölik.

Az lesz a legügyesebb madárka, aki elsőként hajtja végre hibátlanul az összes gyakorlatot!

Ha fiatalabb és idősebb játékosok játszanak együtt, a fiatalabbaknak nem kell a fentiek szerint megduplázniuk vagy triplázniuk a másodperceket.ÖNNEK AJÁNLJUK   

Ügyes galamb
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 8 990 Ft
     

Találd ki! Ki vagyok?
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 3 450 Ft
     

Dr. Gomb
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 8 830 Ft
     

Bogyó és Babóca Évszakok
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 5 400 Ft
     

Kisvakond és barátai
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 7 490 Ft
     

Imagine Társasjáték
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 16 840 Ft
     

Szabályjáték - Aranyalma
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 6 900 Ft
Akciós ár 6 250 Ft
     

Igen? Nem? Egyik sem! Társasjáték
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 4 390 Ft