Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Vidám csibék      Vidám csibék


Vidám csibék Vidám csibék Vidám csibék Vidám csibék Vidám csibék Vidám csibék Vidám csibék Vidám csibék Vidám csibék


Bruttó ár: 8 020 Ft

     

HOR0931FB
Vidám csibék

Tartalma:
- 15 db fészek
- 12 db csirke
- 12 db tojás
- 4 db pontozó tojás
- 4 db pontozó fészek
Anyaga: Karton és műanyag
2-4 Játékosok száma:
5Ajánlott korosztály:+Ez a termék van raktáron!<br>
Ez a termék van raktáron!
Ingyenes átvétel üzletünkben 1-3 napon belül.
Házhoz szállítás 1 héten belül.
Várható szállítási költség összesen: 1 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


VIDEÓ
TERMÉKLEÍRÁS
JÁTÉKSZABÁLY
Most nagyon kell figyelned, hogy melyik tyúk alatt rejtőzik tojás, hiszen a kis tyúkok folyamatosan másik fészekre ülnek. Jegyezd meg jól, hogy melyik alatt van tojás, mert ha nem figyelsz könnyen eltörheted a kiválasztott színes tojásodat!
Kot-kot! Milyen csibe-csoda memóriád van!

Ez az első társasjátéknak is tökéletes, kedves kis játék, a koncentrációt és memóriát fejleszti. De légy résen! Mivel a figurák folyamatos mozgásban vannak, még nagyobb a kihívás!

Ki lesz a tyúkudvar ura?
Gyűjtsd össze mind a 12 tojást, és tedd vissza a tojástartóba. De figyelj, hogy választasz! Tartsd rajta a szemed játékostársaidon, és kövesd a kis tyúkokat, akik mindig másik fészekre ülnek!

A játék célja:
Légy te a tyúkudvar ura! Rejtsd el, és találd meg a tyúkok alatt rejtőző 12 tojás, de vigyázz, mert könnyen eltörhetnek.

A játék előkészítése:
Gyűjtsük össze a csibéket! Rakjuk a 15 db fészket szétszórva az asztalra, rakjuk rájuk a 12 db fehér tojást: mindegyikre egyet-egyet. A tojásokra ültessük rá a csibéket. (3 db fészek üresen fog maradni). Minden játékos választ egy pontozó fészket, és egy színes tojást. Helyezzük a színes tojást a pontozó fészek közepén lévő ’START’ mezőre. Helyezzük a tojástartót az összes játékostól elérhető távolságra. Ide fognak kerülni az összegyűjtött tojások.

A legfiatalabb játékos kezd. Óramutató járásával megegyező irányban halad a játék.

Pontszerzés:
Ha a játékos olyan csibét emel fel, ami alatt nincs tojás, a színes tojásával lépnie kell egyet a start mezőről az óramutató járásának megfelelően. Minden rossz választásával tovább töri a tojását. Ha valakinek teljesen összetörik a tojása, kiesik a játékból, és néző marad a továbbiakban. Az a játékos nyer, akinek a pontozó fészken legkevésbé törött tojásos képen áll a színes tojása, amikor már mind a 12 tojás fel került a tojástartóba.

A játék menete:
Első rész – Kot, kot! Találjuk meg a tojásokat! Az első játékos felemel egy csibét: ha tojást talál alatta, azt a tojástartóba rakja. Fontos: A felemelt csibét ilyenkor mindig másik fészekre kell visszaültetni, mint ahonnan felemelte a játékos! Ez ismétlődik minden körben. Viszont, ha olyan csibét emeltünk fel, ami alatt épp nem volt tojás, akkor a csibét ugyanabba a fészekbe kell visszatenni, mint ahonnan felemeltük. Ilyenkor a színes tojásunkkal lépjünk egyet a pontszerző fészkünkön. Ha legközelebb is olyan csibét emelünk fel, ami nem tojáson ült, akkor lépjünk még egyet. És így tovább… De vigyázzunk, ha összetörik a tojás, kiesünk a játékból! A játék addig tart, míg a játékosok meg nem találják mind a 12 fehér tojást és azok fel nem kerülnek a tojástartóba. A játék végén a tojástartó minden rekeszében van tojás, és három üres fészkünk maradt.

Második rész – Kot, kot! Rejtsük el a tojásokat!
Ezt követően, a játékosok minden körben elvesznek egy tojást a tojástartóból, és valamelyik üres fészekre helyezik, majd rá ültetik valamelyik csibét.

Ha a felemelt csibe alatt már van tojás a fészekben, akkor a játékos az előbb elhelyezett tojásra ülteti át. Ilyenkor lépnie kell a színes tojásával a pontszerző fészken. A következő játékosnak meg kell próbálnia a szabadon hagyott tojást letakarni.

A soron következő játékos mindig egy másik csibét választ, és az előző játékos által elhelyezett tojásra ülteti. A játék addig tart, míg mind a 12 tojáson csibe nem ül.

Ki lesz a nyertes?
Kot-kot! Milyen csibe-csoda memóriád van! Az a játékos nyer, akinek a pontozó fészken legkevésbé törött tojásos képen áll a színes tojása, amikor már mind a 12 tojás fel került a tojástartóba.

Amennyiben döntetlen alakulna ki a játékosok között,a játék folytatódik, egészen addig, míg az egyik játékos rossz csibét nem választ.ÖNNEK AJÁNLJUK   

Vidám csibék
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 6 770 Ft
     

Egyensúlyozó Libikóka
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 40 770 Ft
     

XXL Torreta - XXL Toronyépítő
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 8 120 Ft
     

Óvodás vagyok! - társasjáték
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 8 570 Ft
     

Nyuszis útvesztő - Kooperatív társasjáték, GOULA
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 10 560 Ft
     

Érzékelő lottó - Állatok
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 8 580 Ft
     

Víziló a medencében? Logikai játék feladatkártyákkal, GOULA - Brain games
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 7 600 Ft
     

Dr. Eureka
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 5 280 Ft