Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓ
KOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:
Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Beszédes arcok, GOULA       KÉSZLET EREJÉIG!Beszédes arcok, GOULA


Beszédes arcok, GOULA Beszédes arcok, GOULA Beszédes arcok, GOULA Beszédes arcok, GOULA


Bruttó ár: 13 710 Ft

     

JG 51351
Beszédes arcok, GOULA

A doboz mérete: 27x17x6,5 cm
Az érzelmi intelligencia, az érzelem kifejezés fejlesztésének kiváló eszköze a Beszédes arcok társasjáték.
Az igényes fadoboz tartalma:
18 db lap (6 db haj, 6 db szem, 6 db száj)
3 fa dobókocka (a dobókockák oldalain a különböző színű és formájú frizurák, szemek és szájak láthatók)
Anyaga: Fa
1-6 Játékosok száma:
4Ajánlott korosztály: - 8Ez a termék van raktáron!<br>
Ez a termék van raktáron!
Ingyenes átvétel üzletünkben 1-3 napon belül.
Házhoz szállítás 1 héten belül.
Várható szállítási költség összesen: 1 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


TERMÉKLEÍRÁS
JÁTÉKSZABÁLY
Az érzelmi intelligencia, az érzelem kifejezés fejlesztésének kiváló eszköze a Beszédes arcok társasjáték.

Gyerekkorban fontos, hogy a kicsik elsajátítsák a megfelelő érzelmi kommunikációs eszközöket. Ezzel a társasjátékkal az érzelmek világába nyerhetnek mélyebb betekintést a gyerekek.

A Beszédes arcok fejlesztési területei
A társasjátékkal a dobókocka szerint kell a különböző érzelmet kifejező arcokat összeraknia a gyerekeknek. A gyerek feladata tehát, hogy a kockán szereplő érzelmet felismerje, ezután az ahhoz az érzelemhez tartozó testrészeket – szem, száj – összepárosítsa. Így az érzelmek felismerése, az érzelmek kommunikálásának képessége fejlődhet. Az így összeállított érzelmekről ezután beszélgethet a pedagógus/szülő és a gyermek, hogy még jobban megértse, hogyan működnek az érzelmek, milyen érzelmekre hogyan reagáljanak.

A Beszédes arcok játék tartozékaival, így a dobókockával, illetve az érzelmeket jelképező fa lapokkal való játék a finommotoros készségekre van kedvező hatással.

Mindemellett a társasjátékozás a szabályok betartására neveli a gyermeket, valamint a szociális készségek is fejlődnek, ha társaságban töltik az idejüket.

Minőségi fa játék
A Beszédes arcok társasjáték kiváló alapanyagokból készült fa társasjáték, amely a legkörültekintőbb gyártási folyamatoknak köszönhetően vált minőségi játékká. A fa alapanyag felhasználásakor figyelembe vették, hogy az igénybe vett anyagok helyére újabb fát ültessenek. Ezeknek a szempontoknak is köszönhető, hogy a gyermekek egészségét óvó játék a Beszédes arcok.

A társasjáték jellemzői:
Ajánlott életkor: 4-8 éves korig
Anyaga: fa
A játék szabálya:Egyszemélyes játék:Minden egyes részt csoportonként (haj, szem és száj) szétválogatunk. Ezután a haj-dobókockával dobunk és a mutatott részt elvesszük. Majd a szem-dobókockával dobunk, és ha a hozzá illő részt dobtuk a szemet a haj alá helyezzük. Végezetül a száj-dobókockával dobunk, úgy hogy a száj kifejezze a szem mondanivalóját. Ha a dobás stimmel, akkor az arcrészeket visszatesszük és egy új játékot kezdünk, ha nem, akkor újra dobunk, hogy a megfelelő arcot megkapjuk. A játék akkor ér véget, ha az összes arckifejezést kiraktuk. Csoportos játék:Játékszabály 1. Minden játékrészt az asztalra teszünk. A gyerekek válasszanak a mellékelt minta alapján egy arckifejezést. Ezután dobjanak sorban minden kockával egyidejűleg és vegyék magukhoz a dobott részeket. Ha ismét sorra kerül, csak azzal a kockával dobjon, amire a választott kép teljessé tételére szüksége van. Ha a játékos ezzel készen van, választhat egy újabb képet, ha még van szabadon. A játékot az nyeri, aki elsőnek rakja ki, vagy többet kirak. Játékszabály 2. Minden játékos válasszon egy arckifejezést. A részeket csoportonként külön-külön, lefordítva terítsük az asztalra. Ezután sorban minden játékos minden csoportból megfordít egy-egy részt, ha a választott archoz szüksége van rá, tartsa meg, ha nem, akkor lefordítva tegye vissza, és a következő játékos kerül sorra. Ezután csak abból a csoportból kell a megfelelő részt keresnie, amire szüksége van. Győztes a leggyorsabb. Ha kevesebb, mint 4 játékos van, választhatnak kettő arckifejezést is. Szülőknek és nevelőknek: Tanácsos a gyereknek a játékban segíteni, hogy a játék dinamikájával megismerkedjen, és azt élvezze. Ismertessük meg az arckifejezésekkel illetve azok felismerésében legyünk a segítségére, és gyakoroltassuk a mimikát. Fontos, hogy a gyerekkel együtt játsszunk, hogy örömében osztozzunk, és a találatot megdicsérjük.ÖNNEK AJÁNLJUK   

Beszédes arcok, GOULA
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 5 850 Ft
     

Képes kártyák - Állatok
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 3 210 Ft
     

Érzelmek baba, szomorú - kesztyűbáb felnőtt kézre
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 15 160 Ft
     

Képes történetek - Egy nap Flo-val
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 3 370 Ft
     

Sorozatalkotás - Mi szükséges hozzá? Ok-okozati összefüggések
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 8 970 Ft
     

Képkártyák - Zaklatás megelőzése
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 8 210 Ft
     

Képkártyák - Otthon
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 1 720 Ft
Akciós ár 1 490 Ft
     

104 db-os Play for future puzzle - Megváltozott vélemény
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 8 000 Ft