Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Számoló hangyák      Számoló hangyák

Bruttó ár: 6 180 Ft

     

JG 53405
Számoló hangyák

1 db 36x36 cm-es alaptábla
40 db színes rúd (1-10 egység)
Anyaga: fa
1-4 Játékosok száma:
5Ajánlott korosztály: - 10Ez a termék jelenleg nincs raktáron!
Ez a termék jelenleg nincs raktáron!
Várható beérkezés 6-8 hét

Várható szállítási költség összesen: 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


TERMÉKLEÍRÁS
JÁTÉKSZABÁLY
Kiemelten ajánljuk: matematikai alapműveletek, hosszúságmértékek váltásának gyakorlására. Szókincs fejlesztésére, nyelvtani fogalmak szórakoztató és kellemes begyakorlására. Diszkalkulia és diszlexia esetén is.

Tavasz van. A hangyák kijönnek az építményükből. Útnak indulnak, hogy élelmet keressenek, hogy a fészküket megóvják, és hogy télire ellássák magukat élelemmel. Ki érkezik elsőnek?Segíts az utat megtalálni!Ez egy vidám stratégiai játék, amivel megtanulhatjuk és megérthetjük a számok jelentését. A játék célja, hogy a játékos elsőnek lerakja az összes nála levő szám-rudacskákat.
A színes rudakat az útvonal hosszúságának megfelelően helyezzük a játéktáblára. A fordulóknál fel kell mérni, hogy milyen egységű rudat kell használni a továbbhaladáshoz. Játék végén rakjuk sorba a megmaradt rudakat, akinek a legrövidebb, az nyert! A gyermek gyakorolja a mérést, az összemérést, ezáltal megismeri a "rövidebb-hosszabb-ugyanolyan hosszú" fogalmát.
Oktatási cél:Szám és mennyiségfogalom kialakításaMatematikai fogalmak használataLogikus gondolkodás fejlesztésePontos megfigyelésFigyelemfejlesztés és koncentrációkészség
Tavasz van. A hangyák kijönnek a bolyból. Útnak indulnak, hogy élelmet keressenek, és hogy télire ellássák magukat élelemmel. Ki érkezik elsőnek? Segíts az utat megtalálni! Ez egy vidám stratégiai játék, amivel megtanulhatjuk és megérthetjük a számok jelentését. A játék célja, hogy a játékos elsőnek lerakja az összes nála levő szám-rudacskát.

Játékszabály

Játékosok száma: 2-4

Játék típusa: mókás stratégiai játék a számok fogalmának megértéséhez, és tanulásához

Tartalom:
- 1 db 36x36 cm-es alaptábla
- 40 db színes rúd (1-10 egység)
- játékszabály

A játék célja: Légy az első, aki az összes rudacskáját a játéktáblájára helyezi.

Játékszabály:
4 játékos esetén: Helyezzük a táblát az asztalra, és osszunk ki minden játékosnak 10 rudat (mindegyik egységből 1-et). A legfiatalabb játékos kezd, aki valamelyik rudat a kezdőmezőre helyezi. Ezt követően, a játékosok a színes rudakat az útvonal hosszúságának megfelelően a játéktáblára helyezik. A játék célja, hogy a játékos elsőnek lerakja az összes nála levő szám-rudacskát. A fordulóknál fel kell mérni, hogy milyen egységű rudat kell használni a továbbhaladáshoz. Többféle járaton haladva is célba lehet érni: a rudacskák elhelyezése fogja meghatározni a hangyák útvonalát. Ha valamelyik játékos nem tud rudat tenni a játéktáblára, a következő játékos jön. A játék akkor ér véget, ha valamelyik játékos lerakja az összes nála levő szám-rudacskát, vagy ha valaki egy pontos egységű rúddal elér az élelemraktárhoz.

Az nyer, aki elősnek lerakja az összes nála levő szám-rudacskát, vagy akinél a legkisebb értékű egységek maradtak. Ahhoz, hogy ez kiderüljön, minden játékosnak össze kell adnia a maradék szám-rudacskái értékét. De könnyebben is ki lehet deríteni, ki nyert. Minden játékos egy egyenes sorba rendezi az összes maradék rudacskáját, és akinek a legrövidebb, az a játékos a nyertes.

3 játékos esetén: Minden játékos 10 szám-rudacskát kap, a maradékot az asztalon hagyjuk. A játék ugyanúgy kezdődik, mint 4 játékos esetén, viszont most a ki nem osztott rudakat félrerakjuk, és a továbbiakban jokerek lesznek. Ha valaki nem tud rudat rakni a játéktáblára, akkor ezekből kiválaszthatja a neki szükségeset.

2 játékos esetén: Mindkét játékos 20 színes rudacskát kap, mindegyik egységből 2-2 db-ot. Ugyanúgy játsszuk, mint 4 játékos esetén.