Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓ
KOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:
Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Madárka kereső - Vizuális memória fejlesztő játék, GOULA      Madárka kereső - Vizuális memória fejlesztő játék, GOULA


Madárka kereső - Vizuális memória fejlesztő játék, GOULA Madárka kereső - Vizuális memória fejlesztő játék, GOULA Madárka kereső - Vizuális memória fejlesztő játék, GOULA Madárka kereső - Vizuális memória fejlesztő játék, GOULA


Bruttó ár: 7 880 Ft

     

JG 55263
Madárka kereső - Vizuális memória fejlesztő játék, GOULA

A doboz mérete: 30,2x22,3x5,3 cm
Találd meg a kártyán lévő madarakat a faház segítségével még mielőtt kifutsz az időből! Párosító játékként is használható. Szín és formafelismerést fejlesztő társasjáték 1-4 játékos részére, 3 éves kortól. A doboz tartalma a következő: - 17 darabos puzzle fa alakú játéktábla (kirakott mérete: 48x43 cm), - 1 darab műanyag homokóra, - 1 darab faház, két lyukkal, hogy a játéktáblára téve látszódjon két madár, - 24 darab kétoldalas kártya. A játékmező 9 lapja kétoldalas.
Anyaga: Karton, fa, műanyag
3Ajánlott korosztály:+Ez a termék van raktáron!<br>
Ez a termék van raktáron!
Ingyenes átvétel üzletünkben 1-3 napon belül.
Házhoz szállítás 1 héten belül.
Várható szállítási költség összesen: 1 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


TERMÉKLEÍRÁS
JÁTÉKSZABÁLY
Többféle variáció szerint játszható egyéni, és társasjáték. A lombos fa mintájú játéktáblán kell megtalálni a megfelelő kombinációban a madárkákat, mielőtt leperegne a homokóra! Párosító játékként is használható. Nagyszerűen a fejleszti a szín- és formafelismerést, a kombinatorikát, a gyors gondolkodást és a koncentrációt. Játékidő: kb. 15 perc.
A játék célja: Megtalálni a kártyán látható madarakat a játéktáblán, mielőtt lejár az idő. A játék előkészülete: Állítsd össze a játéktáblát. Középre a 9 darabból álló, két oldalán madárkákkal díszített négyzeteket és a köréjük a puzzle szerűen összeilleszthető lombkoronát és a fa törzsét. Játékvariáció 1.: Keverd össze a házikó alakú kártyákat és helyezd el őket a lombos fa mellé úgy, hogy a barna színű oldaluk nézzen lefelé. Indítsd el a homokórát és kezdődhet a játék! Fordíts meg egy kártyát és a lyukas faházikó segítségével a táblán keresd meg a kártyán látható kombinációt! Figyelj a színekre, a formákra és a helyes elrendezésre! Melyik madárka melyik oldallán van a másiknak. Ha megtaláltad mielőtt lejár a homokóra, megtarthatod a kártyát. Ha nem sikerült, vissza kell tenni. Az a játékos nyer, akinek 5 kör alatt a legtöbb kártyát sikerül összegyűjtenie. Játékvariáció 2.: Keverd meg a házikó alakú kártyákat és helyezd el őket a lombos fa mellé úgy, hogy a zöldszínű oldaluk nézzen felfelé. Indítsd el a homokórát és kezdődhet a játék! Fordítsd meg egy kártyát és keresd meg a játéktáblán a madárka párját! Ha sikerült megtalálnod, megtarthatod a kártyát. Ha nem sikerült, vissza kell tenned. Az a játékos nyer, akinek 5 kör alatt a legtöbb kártyát sikerül összegyűjtenie. Játékvariáció 3.: Szabadjáték. Ismerkedj a táblával, a madarakkal. Minden madárnak van párja, keresd meg őket!ÖNNEK AJÁNLJUK   

Madárka kereső - Vizuális memória fejlesztő játék, GOULA
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 950 Ft
     

Hama MAXI Első Alaplapom, átlátszó - Mackó
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 19 240 Ft
     

Mozogjunk együtt!-Bajnokság a parkban
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 2 100 Ft
     

Kívül-belül - párosító játék
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 970 Ft
     

Népmesék - memória kártya
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 590 Ft
     

Hama MIDI Alaplap - Fenyőfa
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 10 140 Ft
     

Bilibo Game Box
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 3 960 Ft
     

Edényszárító szett
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 900 Ft