Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Minimat szortírozó készlet      Minimat szortírozó készlet

Bruttó ár: 26 710 Ft

     

LER 0217
Minimat szortírozó készlet

Termék mérete:40x11x29 cm
Tartalma:
620 db-os készlet:
36 db gyümölcs, 36 db háziállat
36 db jármű, 36 db dinoszaurusz
101 db síkidom, 102 db láncszem
256 db színes korong a számfogalom megerősítéséhez
6 db tányér színválogatáshoz
3 db pörgetőkártya
1 db számos dobókocka
1 db tálca szortírozáshoz
6 db szortírozó zacskó
Anyaga: műanyag
6Ajánlott korosztály: - 15Ez a termék van raktáron!<br>
Ez a termék van raktáron!
Ingyenes átvétel üzletünkben 1-3 napon belül.
Házhoz szállítás 1 héten belül.
Várható szállítási költség összesen: 990 Ft


Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


TERMÉKLEÍRÁS
JÁTÉKSZABÁLY
Ez a matematikai fejlesztő játékcsalád az iskolára történő felkészüléshez nyújt segítséget. Az élénk színű, kellemes tapintású, tartós műanyagból készült figurák a gyermekek érdeklődési köréhez közel állnak. A szortírozó készlettel való játék során az óvodások megtapasztalják a halmazképzés alapjait (szín, forma, méret, azonosság-különbözőség). Alkalmas sorozatalkotás, a sorrendiség és a számfogalom kialakítására, továbbá a feladattudat, a logikus gondolkodás, és az emlékezet fejlesztésére.
A szortírozó készlet segít megismertetni a gyerekekkel a matematika alapjait (számolást, szortírozást, párosítást). A játékok előtt hagyjunk időt a gyerekeknek, hogy megismerjék a készletben található tárgyakat, összehasonlítsák azokat színük és méretük alapján.

Játéklehetőségek:
1. Cél: számok felismerése és számolás Szükséges hozzá: számos pörgetőkártya, gyümölcsök Tegyük az összes gyümölcsöt egy kupacba. A gyerekek sorban pörgetnek a pörgetőkártyával és felvesznek a pörgetésnek megfelelő számú gyümölcsöt. Amikor az összes gyümölcs elfogyott vége van a játéknak. Aki a legtöbbet gyűjtötte össze az lesz a győztes.
2. Cél: páros és páratlan számok megismerése Szükséges hozzá: számos pörgetőkártya, figurák Az első játékos pörget a pörgetőkártyával és a pörgetésnek megfelelő számú figurát elhelyez az asztalon két sorban (megpróbálja egyenlően elosztani a figurákat). Ha a két sor egyenlő hosszúságú, akkor a szám páros. Ha az egyik sor eggyel hosszabb, akkor a szám páratlan. A gyerekek feladata, hogy eldöntsék a számról, hogy az páros vagy páratlan.
3. Cél: a több és kevesebb fogalmának megismerése Szükséges hozzá: számos pörgetőkártya, dinoszauruszok A játékot két gyerek játszhatja. Az első gyerek pörget a pörgetőkártyával és felvesz annyi dinoszauruszt amilyen számot pörgetett. A második gyerek ugyanezt teszi. Majd megnézik, hogy kinek van több dinoszaurusza. Akinek több van, az megkapja a másik játékos dinóit is. Aki a játék végére több dinót gyűjtött össze az lesz a győztes.
4. Cél: 1-10-i számolás, oda és vissza Szükséges hozzá: egy számos dobókocka, járművek Rakjuk az összes járművet egy kupacba. A gyerekek sorban dobnak a dobókockával és felvesznek a dobásnak megfelelő számú járművet. Amikor egy játékos összegyűjtött 10 járművet akkor a következő körtől a dobásnak megfelelő számú járművet kell visszaraknia a kupacba.
5. Cél: színek megismerése, problémamegoldó-képesség fejlesztése Szükséges hozzá: színes pörgetőkártya, dinoszauruszok Minden játékos választ egy dinó fajtát. A játék célja, hogy a pörgetések által a játékosok összeállítsanak egy dinó családot különböző színű dinókból (az általuk kiválasztott fajtából, minden színből egy ).Ha valaki pl. pirosat forgat, de már van piros dinója, akkor kimarad a körből. A játék akkor ér véget, amikor minden játékos összegyűjtötte a dinóit.
6. Cél: számok és formák felismerése, összeadás Szükséges hozzá: formás és számos pörgetőkártya, geometriai formák A gyerekek pörgetnek mindkét pörgetőkártyával .Ha pl. valaki ötöst és háromszöget forgat, akkor fel kell vennie 5 háromszöget az asztalról. Ez után ismét forgat mindkét kártyával. Ha pl. valaki kettest és hatszöget forgat, akkor 2 hatszöget kell felvennie. Ez után a játékosnak össze kell adnia a kipörgetett két számot, illetve meg kell számolnia a nála lévő formákat.
7. Cél: számolás gyakorlása Szükséges hozzá: szortírozó tál, kis műanyag korongok Tegyük a szortírozó tálakat az asztal közepére. Mondjunk egy számot, pl.5, és kérjük meg a játékost, hogy tegyen 5 korongot mindegyik tálba.ÖNNEK AJÁNLJUK   

Minimat szortírozó készlet
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 6 010 Ft
     

Számoló hangyák
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 4 300 Ft
     

Szórakoztató osztás
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 4 780 Ft
     

Mágneses Törtek <br> (szivacs számok)
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 5 330 Ft
     

Finommotorikus fejlesztőkanál készlet
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 3 360 Ft
     

Szortírozó bogarak
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 7 090 Ft
     

Dominó - Miből tevődik össze?
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 11 660 Ft
     

Szuper Szortírozó Pite
RAKTÁRON!


Bruttó ár: 5 990 Ft
Akciós ár 4 200 Ft