Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!
Több mint egy játék webáruház!


0 Ft
0 db termék
Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

elfelejtett jelszó
REGISZTRÁCIÓKOSÁR

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

KOSÁR TARTALMA

KUPON KÓD:

Szeretne információkat kapni a Hor Zrt. újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Bölcsődéknek
Óvodáknak
Iskoláknak
Magán vásárlóknak
Mire figyeljünk iskola tábla vásárláskor?
(2012-03-27)

A piacon egyre több tábla jelenik meg,melyek igazán messze vannak a jó minőségtől. Pedig egy tábla pontosan az atermék, amit egy iskola nem szeretne évente lecserélni!

Nagyon fontos, hogy ha táblát vásárol,feltétlenül járjon utána, honnan származik a termék! Mióta van a piacon? Kiforgalmazza, esetleg ki importálja. Milyen anyagból van?

Ezekből rengeteg információt le tudunkszűrni.

Ha igazán tartós táblát szeretnevásárolni, akkor a krétás táblák közül a legjobb választás a kerámia-acél tábla. Ezekneka felületére akár 10-15 év garanciát is vállalhat a gyártó, ami aztjelenti, hogy nem fog elkopni, eldeformálódni, szétrepedezni, rozsdásodni. Agarancia ez esetben általában nem terjed ki a vonalazás elkopására (ezeket néhány ezer forintbólkönnyen újra lehet vonalaztatni).

Amennyiben olcsóbb, táblamázas táblákra vancsak pénzünk, különösen fontos, honnan vesszük,hiszen ezek nem annyira tartósak, mint egy kerámia-acél tábla, és hatalmas minőségbeli különbségek vannak az egyes gyártók termékei között.

Nekünk az a véleményünk, hogy ha tartóstáblát szeretnének, akkor az egyik legjobb választás a magyar gyártású OTÉCÉ táblák. Kerámia-acél, és a zománcos  táblái esetén a felületre 15 év garanciát vállalnak!

Kérjük tekintse meg áruválasztékunkat! Kérjük kattintson az alábbi linkekre!

- Falitáblák
- Állványos táblák

Kérjük írja meg a tapasztalatát nekünk a marketing@horzrt.hu címre!

(Milyen táblát vett, mennyiért, hol,mennyire volt tartós)

Üdvözlettel: Hor Zrt.Amennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.

SZÓLJON HOZZÁ!